През уикенда Адел изнесе няколко впечатляващи концерта в лондонския Хайд

...
През уикенда Адел изнесе няколко впечатляващи концерта в лондонския Хайд
Коментари Харесай

Колко благословена е Адел

През уикенда Адел изнесе няколко впечатляващи концерта в лондонския Хайд Парк за наслада на почитателите й, които не са я чували онлайн от няколко години. Концертите бяха първите, откакто певицата разгласи отлагането на дълго чаканите си участия като резидент реализатор в Лас Вегас.
 Рич Пол, Адел и възнамеряват ли двамата да имат деца
Големите проекти на Рич Пол и Адел

Накъде върви връзката им

Заедно с това 34-годишната Адел даде изявление, в което разяснява персоналния си живот.

" Определено желая още няколко деца. Би било ужасно. Но в случай че не стане, отново си имам Анджело ", споделя тя пред Desert Island Discs на BBC Radio 4. Адел разяснява и положителните си връзки с някогашния си брачен партньор Саймън Конецки.
 Снимка 579888

" Не е било мъчно да сме в положителни връзки, тъй като сме положителни другари и детето ни щеше да преживее сложен бракоразвод единствено през натрупа ми. " И добавя, че е била " благословена " да има както Анджело, по този начин и Саймън до себе си.

Явно също толкоз удовлетворена е и в актуалната си връзка с Рич Пол - певицата и спортният управител са дружно от повече от години. Тя признава, че след развода се е пробвала да се дистанцира от обществения живот.
 Адел и Рич Пол

Адел и Рич Пол

" В актуалната ми връзка той ми сподели: Ако искаш да идеш на ресторант, би трябвало да отидеш и да пробваш храната там. Ако ти се върви на това празненство за рожден ден, би трябвало да идеш. Не може да пропускаш всичко: какво толкоз неприятно може да ти се случи, в случай че излезеш? "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР