През този сезон Лудогорец спечели рекордната си 11-та поредна шампионска

...
През този сезон Лудогорец спечели рекордната си 11-та поредна шампионска
Коментари Харесай

Лудогорец с рекордни премии за 11-тата, над милион е общият бонус

През този сезон Лудогорец завоюва рекордната си 11-та поредна шампионска купа на България, а в същото време с това футболистите на Анте Шимунджа си заработиха и рекордни награди за триумфа с нея. Общият екипен бонус, който ще бъде разпределен, се равнява на 1 050 000 лв..

Сумата за шампионската награда се образува въз основата на точковата разлика сред първия и втория в класирането в края на сезона. По вътрешна информация за всяка точка се дава по 50 000 лв.. През тази акция " разградските орли " сложиха връх и по този индикатор, завършвайки с цели 21 точки пред ЦСКА.

Лудогорец финишира с актив от 79 точки на върха. ЦСКА завърши сезона с 58 пункта, откакто се сгромоляса напролет. Така сметката демонстрира, че 21 точки разлика по 50 000 лв. прави 1 050 000 лв. общо.

Сумата ще бъде поделена сред всички футболисти, треньори и чиновници, които имат присъединяване в последния сполучлив сезон. Според източници на изданието тази скица на премиране при родния цялостен хегемон за успех с шампионската купа работи от няколко години. Дори и избраната сума за точка е била една и съща.

Зелените започват лятната си подготовка на 6 юни. Същия ден футболистите ще минат медицински проучвания и фитнес проби в клиника Евровита в столицата. В 13:00 ч. ще се организира конференция на Лудогорец с присъединяване на представители на управлението, треньорския щаб и футболисти. Брифингът е зала " Силует " на хотел " Маринела " в София.

Вечерта на 6 юни Лудогорец отпътува за Банско, където ще протече първият летен лагер. Подготовката в планинския град ще продължи осем дни. На 13 юни в 10,30 ч. първенците ще изиграят първата си лятна контрола против втородивизионния Струмска популярност. Двубоят е с начален мач 10,30 ч.

Втората част от подготовката на Лудогорец ще се организира в Австрия. Отборът отпътува за алпийската страна на 15 юни с постоянен полет от София до Мюнхен. Шампионите ще отседнат в градчето Бад Харинг, където се готвиха през последните три години.

В Австрия тимът ще изиграе четири контроли:

19 юни - БВ Линц (Клуб от Втора австрийска Бундеслига)

22 юни - Гройтер Фюрт (Участник в Първа Бундеслига през сезон 2021/2022 г.)

25 юни - Ференцварош (Шампион на Унгария)

26 юни - Нюрнберг (Деветкратен първенец на Германия)

Лудогорец се прибира в България на 27 юни и до началото на сезона ще се готви на своята клубна база в Разград. Първите публични мачове на отбора са на 5/6 юли, когато стартират предварителните кръгове на Шампионската лига.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР