През това лято от Opel представиха новото поколение Astra, която

...
През това лято от Opel представиха новото поколение Astra, която
Коментари Харесай

Новата Astra вече е комби


През това лято от Opel показаха новото потомство Astra, която споделя огромна част от възлите и елементите си с последната версия на Peugeot 308. Сега от Opel показаха и комби версията на модела, която предстоящо споделя технологиите си с Peugeot 308 SW.
 Новата Astra към този момент е комби


Практичната версия на Astra не се отличава от класическия хечбек по своя дизайн, само че пък предлага до 608 литра размер на багажника с вдигнати седалки и до 1634 литра, в случай че решите да употребявате цялото място до предните седалки. При plug-in хибридната версия това място понижено с 60 литра заради съществуването на акумулатори.
 Новата Astra към този момент е комби





Подобно на хечбека, тук е заложено на матрични LED светлини, head-up екран, цифров километраж, разнообразни системи за сигурност и други. Под капака също работят идентични мотори, започващи от 1.2-литров бензин със 110 конски сили или 130 конски сили, както и 1.5-литров дизел със 130 конски сили.
 Новата Astra към този момент е комби


Plug-In хибридната версия залага на 1.6-литров мотор и електромотор със 180 конски сили или 225 конски сили. Трансмисията тук е само автоматизирана с осем предавки, до момента в който някои от разновидностите се оферират с механична трансмисия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР