През тази седмица Striking Distance подробности по отношение на съдържанието

...
През тази седмица Striking Distance подробности по отношение на съдържанието
Коментари Харесай

Striking Distance отричат да са задържали съдържание от The Callisto Protocol заради сезонния пропуск

През тази седмица Striking Distance детайлности във връзка с наличието на сезонния пропуск на The Callisto Protocol и това, което ще излезе след премиерата на играта. Ставаше дума за набор от пакети с друго наличие, козметики и скинове. Един от тях – Contagion – ще съдържа дружно с нов режим и нови анимации, представящи гибелта на персонажите. Скоро след анонса на сезонния пропуск на играта в Интернет се появиха и спекулации за това, че Striking Distance са пренесли евентуално наличие от играта във въпросния пакет.

Въпросните спекулации, които се разпространиха бързо в Мрежата предизвикаха персонално шефът на Striking Distance да даде обяснение в профила си в Twitter. „ Нека да сме наясно: не сме задържали нищо от главната игра за сезонния пропуск. Ние дори не сме почнали работа по това наличие. Всичко е ново и ще работим по него след Нова година. Феновете ни желаеха даже още повече гибел и ние вършим това приоритет за нас през идната година “, написа Глен Шофелд.

По-рано тази седмица се появи друго несъгласие и то още веднъж беше обвързвано с представянето на гибелта на героя, само че засягаше само PlayStation. Става дума за оповестен ранен лист с трофеите за играта, като един от тях беше озаглавен: „ Умри по всеки вероятен метод “ и е трябвало да награждава играчите тъкмо за това – да умират по всевъзможни способи. Много геймъри се възпротивиха на тази концепция, тъй като въпреки всичко не би трябвало неуспеха ти да се трансформира в цел, въпреки всичко. Striking Distance се вслушаха в това и отстраниха противоречивото достижение, заменяйки го с задачата да убиват по всеки вероятен метод враговете си.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР