През тази седмица голямата новина е свързана с отказването на

...
През тази седмица голямата новина е свързана с отказването на
Коментари Харесай

Томова в спор за трофей, а Андреев на крачка от първи Чаланджър финал

През тази седмица огромната вест е обвързвана с отказването на Роджър Федерер, само че не трябва да забравяме и изявите на родните ни представители. Виктория Томова и Адриан Андреев се любуват на едни от най-успешните дни в своите професионални кариери и справедливо ще запишат рекордно класиране в ранглистата от другата седмица. Вики през днешния ден ще се опита да завоюва дебютния си трофей на равнище WTA 125, до момента в който Ади ще спори за място във влизане на първия си Чаланджър край.

Томова доближи до решителния конфликт за купата в Будапеща, откакто победи две членки на международния топ 100 и осъществя общо три следващи обрата в хода на седмицата. Нейна съперничка във финала ще бъде германката Тамара Корпач, която е в серия от 11 следващи победи, а конфликтът сред първата ни ракета и международната номер 66 ще започва в 15:00 часа българско време.

Изпитанието пред Андреев не е по-леко по никакъв метод, тъй като го чака среща с втория подложен в Генуа, а точно Тиаго Монтейро. Бразилецът се намира във формата на живота си и неслучайно неотдавна доближи до рекордното си 62-ро място в подреждането на ATP. Монтейро е 7-кратен първенец в Чаланджър Тура, единствено че българинът към този момент победи един представител на първите 70, надигравайки Корентен Муте във втория кръг и ще е подготвен да сервира нова сензация през днешния ден. Срещата сред Андреев и Монтейро е планувана за 13:00 часа българско време.

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР