През тази година Столичната община инвестира над 90 млн. лв.

...
През тази година Столичната община инвестира над 90 млн. лв.
Коментари Харесай

Над 80 училища и детски градини ремонтира Столичната община

През тази година Столичната община влага над 90 млн. лева от общинския бюджет, Оперативна програма "Региони в напредък " и Националния доверителeн екофонд (НДЕФ), в поправки на учебни заведения и детски градини на над 80 здания, оповестиха от Столичната община.

До началото на образователната година ще завърши огромният ремонт с ограничения за енергийна успеваемост на 86 ОУ във Владая. Сградата на учебното заведение се санира, слага се изолираност на покрива, извършват се ограничения за енергийна успеваемост. Успяхме да притеглим средства от Националния поверителен екофонд.

В регион "Витоша " за последните 10 години Столичната община е вложила над 10,5 млн. лева в учебни заведения и детски градини. За тази година средствата, които общината влага в регион "Витоша ", са над 6,2 млн. лв.. Освен в 86-то учебно заведение във Владая следва и уголемение на детската градина с три нови групи, разширение на детската градина в кварталите "Павлово " и "Княжево ". В кв. "Симеоново " общината уголемява 64-то учебно заведение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР