През тази година спортното подразделение на Mercedes – AMG празнува

...
През тази година спортното подразделение на Mercedes – AMG празнува
Коментари Харесай

Mercedes A35 и CLA 35 получиха специални версии по повод годишнината на AMG

През тази година спортното поделение на Mercedes – AMG чества своята 55-та годишнина и по този мотив доста от моделите на марката ще получат лимитирани серии. По-рано ви разказахме за G-Klasse, който беше първият автомобил на марката получил лимитирана Edition 55, а в този момент към нея се причисляват и най-малките A35 и CLA 35.
`Mercedes

Подобно на по-големият всъдеход, двата модела получават само образни промени. Те включват пакета AMG Aerodynamics с челен сплитер, добавки на броните, огромно задно крило и друг дифузьор. Освен това всички коли са оборудвани с AMG Night пакет, който включва черни акценти по детайли като огледалата, рамките на прозорците, накрайниците на ауспусите и емблемите.
`Mercedes

Edition 55 получава още Cosmos Black черен цвят и Digital White бял с 19-цолови джанти с матово сив цвят. Купувачите ще получат още стикери в страничната част на вратите, както и капачка на резервоара с означението AMG.
`Mercedes

В интериора е заложено на композиция от черно и алено. Седалките, корите на вратите и детайли по стелките и вратите са решени в алено, до момента в който главният цвят е черно за кожените детайли. Воланът е облечен в алкантара, а в долната му част можем да открием логото 55, символизиращо специфичната версия.
`Mercedes

Под капака на двата модела работи 2.0-литров бензинов мотор с мощ от 306 конски сили и оптимален въртящ миг от 400 нютон метра. Той разрешава ускоряване от 0 до 100км/ч в границите на 4.7 секунди и оптималната скорост от 250км/ч.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР