През тази година легендарното Renault 5 празнува своята 50-та годишнина.

...
През тази година легендарното Renault 5 празнува своята 50-та годишнина.
Коментари Харесай

PlayeR5 е касетофон в чест на Renault 5

През тази година именитото Renault 5 чества своята 50-та годишнина. Тя беше и продължава да бъде отбелязвана с разнообразни събития, рекламни акции и артикули, а в този момент към тях се причислява и нов забавен аксесоар, основан в партньорство с компанията We Are Rewind.
`PlayeR5

Интересният аксесоар, в действителност може и да не е прочут на по-младата част от читателите ни, защото съставлява осъвременен касетофон. Той е въодушевен от емблематичния френски модел и концепта Renault 5 Prototype. Разполага с жълт железен корпус, черна линия и карбонова апликация в предната част, където са изписани и имената на двата марката. Там откриваме още и червен „ прозорец “, символизиращ задните светлини на модела.
`PlayeR5

Интересната идея разполага още с Bluetooth за свързване на безжични устройства, вграден микрофон и празна касета. Можем да открием жакове за слушалки, порт за зареждане и копче за увеличение и понижаване на звука. Продуктът ще бъде създаден в лимитирана серия и ще се продава посредством TikTok и Instagram или магазинът на компанията в Париж.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР