През следващото денонощие времето ще се задържи предимно облачноНа много

...
През следващото денонощие времето ще се задържи предимно облачноНа много
Коментари Харесай

Дъждовна неделя с температури от 22°

През идващото денонощие времето ще се задържи най-вече облачно

На доста места ще има превалявания в обособени региони интензивни и с гръмотевици, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

По-значителни количества ще има тук-там в Северна и Източна България. Ще духа слаб до сдържан, в източните региони краткотрайно мощен север-северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 22° и 27°, в София 21-22°.

В планините ще бъде най-вече облачно с превалявания. Ще има и гръмотевици. Ще духа сдържан до мощен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 17°, на 2000 метра - към 10°.

Над Черноморието ще има забележителна облачност, на доста места с превалявания от дъжд. Ще духа сдържан до мощен северен вятър. Максималните температури ще са 22°-25°. Температурата на морската вода е 21°-23°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

Слънцето в София изгрява в 5 ч. и 49 мин. и залязва в 21 ч. и 3 мин. Продължителността на деня е 15 ч. и 14 мин. Луната в София залязва в 4 ч. и изгрява в 18 ч. и 54 мин. Фаза на луната: два дни преди пълнолуние.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР