През следващото денонощие времето ще се задържи предимно облачно на

...
През следващото денонощие времето ще се задържи предимно облачно на
Коментари Харесай

Времето си остава облачно и студено

През идващото денонощие времето ще се задържи най-вече облачно на обособени места с ръмежи, оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). До обяд видимостта в доста региони ще е понижена. Вятърът ще е слаб, най-вече от изток-североизток.  

Минималните температури ще са сред 1° и 6°, в София към 3°, а оптималните - сред 5° и 10°, малко по-ниски в Северозападна България, в София към 6°. Атмосферното налягане ще се задържи по-високо от междинното за месеца.    

Над Черноморието ще е облачно, на обособени места с ръмежи. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са 7-10°. Температурата на морската вода е към 12°. Вълнението на морето ще се усили до 3 бала.  

Над планините ще е най-вече облачно и мъгливо, съвсем без превалявания. Ще духа слаб южен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 5°, на 2000 метра - към 0°.

В неделя и понеделник вятърът ще остане слаб от североизток, а облачността - забележителна. През нощта против понеделник тук-там в Западна България ще превали слаб дъжд, а в понеделник слаби превалявания ще има и на изток. Минималните температури ще са сред 2° и 7°, а оптималните - сред 5° и 10°. Във вторник са вероятни единствено изолирани слаби валежи. Дневните температури ще са с градус-два по-високи. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР