През следващото денонощие времето остава ветровито и студено. Преди обяд

...
През следващото денонощие времето остава ветровито и студено. Преди обяд
Коментари Харесай

Прогноза за времето - 23 януари

През идващото денонощие времето остава прохладно и студено . Преди обяд облачността ще е раздрана, след обяд по-често забележителна и тук-там ще превалява сняг. Ще продължи да духа сдържан, в Дунавската низина и в източните региони и краткотрайно мощен северозападен вятър и ще нахлува още леден въздух. Минималните температури ще са сред минус 9° и минус 4°, в обособени котловини - до минус 12°, а оптималните - най-вече сред минус 3° и 2°. В София минимална температура към минус 8°, оптималната - към минус 4°.

Атмосферното налягане едва ще се увеличи и ще е близо до междинното за месеца.

Над планините облачността ще е забележителна и на доста места ще превалява слаб сняг. Остава прохладно със мощен до плевел вятър от север-северозапад. По планинските проходи ще има виелици и навявания. Студено, с оптималната температура на височина 1200 метра към минус 9°, на 2000 метра - към минус 16°.

Над Черноморието облачността ще е по-често забележителна. Ще духа сдържан и краткотрайно мощен вятър от север-северозапад. Максимални температури на въздуха: 0°-3°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде към 2 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 50 мин. и залязва в 17 ч. и 27 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 37 мин. Луната в София залязва в 10 ч. и 48 мин. и изгрява в 23 ч. и 13 мин. Фаза: два дни преди последна четвърт.

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР