През следващото денонощие времето над страната ще се задържи почти

...
През следващото денонощие времето над страната ще се задържи почти
Коментари Харесай

Ето какво ще е времето във вторник

През идващото денонощие времето над страната ще се задържи съвсем без смяна – през нощта ясно, а денем най-вече слънчево, само че в часовете след среднощ и преди обяд над Източна България ще има мъгла или ниска облачност. В утринните часове мъгла ще има и тук-там в котловините и низините от останалата част на страната. Ще духа слаб вятър от изток-югоизток. Максималните температури, в множеството региони, ще бъдат сред 23° и 28°, в София - към 26°. Минимални температури сред 7° и 12°.

Над планините ще бъде слънчево и топло. Ще духа слаб вятър от юг-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 22°, на 2000 метра - към 15°.

Над Черноморието ще има ниска облачност или мъгла. В следобедните часове видимостта краткотрайно ще се усъвършенства, облачността ще намалее. Ще духа слаб вятър от изток-югоизток. Максималните температури на въздуха: 19°-21°. Температурата на морската вода е 20°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

На 15.10.2019 слънцето ще изгрее в 07:39 часа и ще залезе в 18:45 часа. Продължителност на деня 11:06 часа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР