През следващия сезон Прометей, който отново ще бъде воден от

...
През следващия сезон Прометей, който отново ще бъде воден от
Коментари Харесай

Първо в Sportal.bg: Националки смениха шампиона на Украйна с отбор от Румъния

През идващия сезон Прометей, който още веднъж ще бъде воден от някогашния селекционер на националния тим на България и сегашен на Украйна Иван Петков, ще взе участие в шампионата на Чехия.
 Шампионът на Украйна ще играе в шампионата на Чехия и още веднъж ще е воден от Иван Петков Шампионът на Украйна ще играе в шампионата на Чехия и още веднъж ще е воден от Иван Петков
Централната блокировачка Нася Димитрова и либерото Жана Тодорова ще подсилят румънския Рапид (Букурещ).

Отборът от столицата на Румъния, който ще бъде воден от известния италиански експерт Карло Паризи, прави страхотна селекция за новия сезон и притегли още корейската разпределителка Лий Де-Йонг от ПАОК (Солун), кубинката Айлама Монталво от Уралочка (Екатеринбург), която играе на поста диагонал на разпределителя и през този сезон стана известна, откакто съветският треньор Андрей Воронков я назова “маймунка ” и бе дисквалифициран за 2 години да се занимава със волейбол.
 Андрей Воронков изведе Локомотив до купата на Русия, само че обиди кубинка от Уралочка: Защо още веднъж хващаш тази маймуна? Андрей Воронков изведе Локомотив до купата на Русия, само че обиди кубинка от Уралочка: Защо още веднъж хващаш тази маймуна?
Бразилката Суеле Оливейра от Сеси Бауро, някогашната волейболистка на Марица и капитан на националния тим на Канада Дженифър Крос са част от другите нови попълнения на Рапид.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР