През следващите няколко седмици корпорацията Nvidia съвместно със своите AIB

...
През следващите няколко седмици корпорацията Nvidia съвместно със своите AIB
Коментари Харесай

Gigabyte подготвя анонса на почти 40 нови модела GeForce RTX 2060

През идващите няколко седмици корпорацията Nvidia взаимно със своите AIB сътрудници ще предложи на пазара видеокартата GeForce RTX 2060 . Неотдавна се появи прототипа на тази графична карта, направен от Gigabyte Technology, само че в този момент известният уеб-портал VideoCardz заяви, че тайванският производител има намерение да да изкара на пазара съвсем четиридесет модела на тази видеокарта. Информацията е взета от новия запис в базата данни на Евразийската икономическа комисия (ЕИК).

Новите видеокарти на Gigabyte ще се разграничават освен по охладителите и заводския овърклок, само че и по потенциала и типа на употребяваната буферна памет. По-точно, производителят възнамерява да създава модификации на GeForce RTX 2060 6GB, RTX 2060 4GB и RTX 2060 3GB. Те могат да бъдат оборудвани както със общоприета GDDR5 или GDDR5X памет, по този начин и с по-новата и по-бърза GDDR6 памет.



Да си напомним, че Nvidia не за първи път предлага разнообразни модификации на една и съща карта, различаващи се по техническите характерности и продуктивността. Така да вземем за пример, при GeForce GTX 1060 на пазара излязоха модификациите GeForce GTX 1060 6GB, GTX 1060 3GB, GTX 1060 5GB (само за Китай), GTX 1060 6GB с клокната до 9 GHz памет и GTX 1060 с GDDR5X памети. ЕТо го и цялостния лист с подготвяните за излизане видеокарти на Gigabyte Technology:

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР