През следващите няколко месеца корпорацията Intel възнамерява да разшири своя

...
През следващите няколко месеца корпорацията Intel възнамерява да разшири своя
Коментари Харесай

Процесорът Intel Core i7-9700K от Coffee Lake Refresh фамилията

През идващите няколко месеца корпорацията Intel има намерение да разшири своя подбор от централни процесори за всеобщата платформа LGA1151(v2). Това са чипове Core от серия 9000 от семейството Coffee Lake Refresh.
Начело на моделния ред от нови Coffee Lake Refresh процесори ще бъдат мощните 8-ядрени решения. Един от тези чипове се появи в базата данни на тестовия пакет SiSoftware Sandra. По този метод се удостовери предходното приключване на информация от китайските запалянковци.

Според SiSoftware Sandra, процесорът Intel Core i7-9700K ще има осем физически ядра без поддръжката на технологията Hyper-Threading. Това е много необикновена настройка за Core i7 чиповете. Тактовата периодичност на този процесор е 3,6 GHz, налични са 12 MB кеш памет от трето равнище. Да отбележим, че в Turbo Boost режим, честотата се качва до 4,9 GHz.

Според появилата се неофициална информация, анонсът на процесорите Intel Core серия 9000 би трябвало да се състои през месец август. Продажбите на новите чипове се чака да стартират през септември. Новите процесори ще се поддържат от съществуващите дънни платки с чипсети Intel 3хх. Необходимо е възобновяване на UEFI, което да обезпечи съвместимостта на дъната с новите чипове.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР