През следващата седмица времето ще бъде доста динамично и променливо.

...
През следващата седмица времето ще бъде доста динамично и променливо.
Коментари Харесай

През следващата седмица времето ще бъде доста динамично

 През идната седмица времето ще бъде много динамично и изменчиво. В понеделник вятърът от югозапад ще се усили. Дневните температури ще се покачат. Облачността от запад, висока и междинна, ще се усилва, до вечерта ще се вплътни. През нощта против вторник и във вторник тук-там ще превали дъжд, в регионите с надморска височина над 800-1000 метра – сняг. Вятърът ще се ориентира от запад-северозапад, ще бъде сдържан, краткотрайно мощен. Температурите ще се покачат още, по-чувствително минималните.

В сряда вероятността за превалявания е по-малка, облачността краткотрайно ще се раздра и ще намалее. Ще остане прохладно и относително топло. През нощта против четвъртък и в четвъртък още веднъж по-често ще бъде най-вече облачно, тук-там са вероятни валежи, в Северна България и високите котловинни полета - от сняг, в югоизточните и крайните югозападни региони – от дъжд.

Още през нощта против петък вятърът сензитивно ще отслабне, а в петък ще придобие южна съставния елемент, ще се усили и краткотрайно ще се затопли. Облачността ще е раздрана, най-вече забележителна, а в събота се покачва и вероятността за превалявания. Тогава и вятърът от северозапад ще се усили, и ще нахлува относително леден въздух
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР