През следващата година някои знаци от зодиака ще се изправят

...
През следващата година някои знаци от зодиака ще се изправят
Коментари Харесай

Внимавайте: Тези 4 зодии са в опасност през 2023-та

През идната година някои знаци от зодиака ще се изправят пред по-големи компликации, в сравнение с други, съгласно астролога Тамара Глоба. Проверете дали сте измежду тях.

Глоба поучава те да бъдат по-внимателни, с цел да не предизвикат неприятности и да внимават какво се случва към тях. Разбира се, сложният интервал няма да продължи през цялата година - тъй че не би трябвало да се притеснявате. Но, както се споделя, " предизвестеният е авансово въоръжен ".

Овен



С финансови и материални загуби може да се сблъскат Овните в края на зимата и началото на пролетта. Астрологът поучава да бъдете по-внимателни с парите и да не инвестирате в нищо. През втората половина на октомври " черният интервал " може да се повтори. Но бързо ще свърши.

Близнаци

За Близнаците годината стартира натоварено и по този начин ще остане доникъде на лятото. До края на март има известна заплаха от пострадвания, незабавни случаи, стрес. След това са вероятни нови проблеми в работата или в бизнеса, само че през втората половина на годината всичко ще се подреди и проблемите ще изчезнат.

Везни



Първите шест месеца на 2023 година ще бъдат предизвикателни и за Везните. Те би трябвало да извърнат огромно внимание на здравето – точно в тази област могат да зародят проблеми. Глоба също по този начин предизвестява, че непредвидени (и явно не постоянно приятни) събития могат да изненадат Везните.

От средата на лятото животът ще се усъвършенства и за този знак.

Скорпион

Драматични промени в работата могат да споходят Скорпионите. Най-трудният месец за тях е април. Много от представителите на тази зодия ще сменят работното си място с друго или ще сменят попрището, споделя астрологът. Основното нещо е да преживеете този интервал без стрес и прибързани решения, тъй като през лятото Скорпионите навлизат в извънредно забавен и благополучен интервал.



Тамара Глоба също дава оценка и на общата обстановка по света, обвързвана с войната в Украйна. Според нея, годината няма да е лесна. " Теченията на предишното и бъдещето се срещат и в този въртоп доста хора биват пометени. Политиката, стопанската система се трансформират, доста водачи ще се сменят ", споделя тя.

2023 е годината на Марс, а това значи деен живот, битка за себе си. Единствено лятото ще е релативно умерено – това е интервал на договаряния и търсене на взаимни отстъпки.

Най-важните събития, които ще дефинират по-нататъшния ход на историята, ще се случат през зимата и пролетта. В този миг, както поучава астрологът, е доста значимо да запазим трезва мисъл. Възможни са сериозни обстановки, само че те ще са доста къси.

„ Успоредно с тези събития, ще се появят нови водачи. Това ще бъдат хора, които желаят да преустроят света, да трансформират всичко към по-добро. Това ще се случи в интервала от февруари до края на пролетта, предвижда Глоба. Март ще ни даде доста положителни съдружници, мощни. Ще има и доста благоприятни условия за контракти през юни.

Есента също ще бъде положително време. Това е отличен миг за благоприятни условия, за прибиране на реколтата, за фамилията, което може да укрепите.

Краят на годината е следващ интервал на напрежение, което ще сложи началото на договаряния и съглашения. 



 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР