През септември миналата година Николов постави няколко въпроса, свързани с

...
През септември миналата година Николов постави няколко въпроса, свързани с
Коментари Харесай

Съветник от БСП получи отговор от Фандъкова след 127 дни

През септември предходната година Николов сложи няколко въпроса, свързани с цените на парното, осъществените поправки и цената им, както и имало ли е потребност от още един ремонт и налагани ли са наказания за закъснение или некачествено осъществяване и в какъв размер за интервала от 2010 година до момента.

Той изясни, че получил отговорите едвам няколко часа преди съвещанието на СОС и занапред му следва да се запознае в детайли с информацията за осъществените поправки по региони, дали са качествено изпълнени и надлежно да получи противоположната връзка от жителите.

„ Притеснителен е фактът, че за последните 10 години, цените на услугите предоставяни от „ Топлофикация София “ са нарастнали с близо 56% “, означи Николай Николов.

По думите му прави усещане, че от няколко месеца и най-много през последните дни има особена интензивност от страна на ръководещите в София – ще стягат контрола над сдружението, то няма да банкрутира, ще се търси помощ от страната и така нататък

Той изясни и за какво е изискал справката да бъде от 2010 година до момента.

„ Оттогава, госпожо Фандъкова, Вие сте кмет на София и имате комфорта през тези тези години да разполагате с болшинство в Столичния общински съвет. Нещо повече - имахте комфорта, ресурсите и помощта на цялата страна като зам.-председател на партия ГЕРБ или другояче казано - любимец и дясна ръка на министър-председателя Бойко Борисов в този интервал. Единадесет години нямаше волята да бъдат позволени проблемите на „ Топлофикация София “, макар съществуването на целия общински и държавен запас на Ваше разположение “, посочи Николов.

Общинският консултант от Българска социалистическа партия обърна внимание на това, че едвам в този момент в новата политическа обстановка, ръководещите Столична община от ГЕРБ са се сетили за проблемите в сдружението и търсят по какъв начин да ги трансферират на някой различен.

„ Въпреки всичко това, ние сме длъжни да работим дружно - другите групи в общинския съвет, другите парламентарни групи, другите ръководещи на национално и локално равнище, с цел да разгадаем проблемите на „ Топлофикация София “ и да помогнем на софиянци “, сподели в умозаключение Николай Николов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР