През седмицата, в която парламентът започна работа по законодателните теми,

...
През седмицата, в която парламентът започна работа по законодателните теми,
Коментари Харесай

Десислава Атанасова, ГЕРБ-СДС: Ще бъдем силна опозиция с коментар по всяка тема

През седмицата, в която Народното събрание стартира работа по законодателните тематики, се разбра, че ще се разискват тематики, разнообразни от дневния ред на обществото. Държавата ни се нуждае от решения на здравната рецесия, на икономическата, на обществените провокации. Отговор на тези въпроси няма. Колегите от така наречен „ партии на смяната “ взеха решение да преглеждат законопроекти, свързани с ползите на политическите партии - смяна в Изборния кодекс “. Това разяснява пред БНР Десислава Атанасова, ръководител на парламентарната група на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили, за първите работни дни на Народното събрание.

Тя акцентира, че партия ГЕРБ е посочила, че не е деструктивна, като е приела импортирани оферти за гласоподаване в Народното събрание: „ Ще бъдем мощна съпротива с коментар по всяка тематика от дневния ред на обществото. Доста години сме носили отговорността си... Осъзнали сме по какъв начин да представяме целите си пред жителите “.

В предаването „ Неделя 150 “ Атанасова добави и коментар по тематиката за мораториума върху дейностите на държавното управление в оставка. И за комисията за проверка на ръководството на Бойко Борисов: „ Тази комисия толкоз е напомпала госпожа Мая Манолова, че тя е решила даже в полицейско занятие да се впусне. Може би е добре да работи, макар че го прави в много експресивно положение “.

Утре ГЕРБ ще внесе искане за тълкувателно решение във връзка с наложения мораториум и искане за оповестяването му за противоконституционен. Все още се обмисля дали да бъде импортирано такова искане във връзка с комисията за проверка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР