През седмицата 24-годишната красавица Ивелина Чоева, замина за английската столица,

...
През седмицата 24-годишната красавица Ивелина Чоева, замина за английската столица,
Коментари Харесай

Новата любов на Кадиев дефилира за принц Чарлз

 През седмицата 24-годишната хубавица Ивелина Чоева, отпътува за британската столица, с цел да стане част от Седмицата на модата в Лондон.

Чоева дефилира за дизайнерите Vin + Omi, които от години градят идеология на екозащитници, а облеклата им са направени от напълно модифицирани детайли и материали. Тазгодишната им сбирка е по хрумвания, дадени не от кого да е, а от принц Чарлз.

Красавицата показа фотоси от дефилето, от които се вижда, че е облечена много необичайно и има нещо, наподобяващо шапка във формата на морска звезда на главата.

Новата сбирка на екстравагантните дизайнери включва и облекло, направено от платно от лодката на най-успешната олимпийска морячка в света Хана Милс.

Любопитното е, че за пръв път в историята на стилната промишленост човек от английското кралско семейство се включва в изработването и концепциите на облеклата, а точно бъдещият крал принц Чарлз. Самите дизайнери признават, че облеклата са направени в колаборация с принца, който е следил изкъсо процесите на направа.

Британското кралско семейство нормално не посещава Лондонската седмица на модата, като се изключи изненадващо появяване от кралицата през 2018 година, само че наличието на принц Чарлз сигурно се усети на презентацията за екологичен дизайнер Vin + Omi.

Новата сбирка, в която моделите се разхождаха в тоалети, направени от коприва и рециклирана пластмаса, се оказа ненадейно съдействие сред принца и устойчивата марка.

От Vin + Omi оповестяват, че са се срещнали с принц Чарлз и са говорили за проучванията си върху нови тъкани на растителна основа.

Според дизайнерите принцът на Уелс бил толкоз впечатлен, че им разрешил да събират коприва от неговото имение Хайгроув, която да употребяват, с цел да основат част от текстила в сбирката. 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР