През повичните дни всяка втора медия писа за гневната реакция

...
През повичните дни всяка втора медия писа за гневната реакция
Коментари Харесай

Карина Караньотова рева, че са й откраднали портмонето! После бра срам къде го намери

През повичните дни всяка втора медия писа за гневната реакция на Карина Караньотова поради това, че са й откраднали портмонето.

Според описа на щерката на Ивайло Караньотов, до момента в който е била в заведение на плажа, портфейлът й с всички пари и карти е бил сгънат от чанта, цялостна с детски играчки.

Тя писа и вилня какъв брой нагли са крадците по родното море и по какъв начин най-безцеремонно са в положение да провалят почивката на всеки курортист.

Мнозина бяха съпричастни с нея и я съжалиха за обстановката, в която е изпаднала.

Е, да, само че истината се оказа друга.

Вестник „ България през днешния ден ” написа, че малко откакто се оплака на целия свят, че е останала без пари да си заплати даже сметките, Карина осъзнала къде й портфейлът.

Реално персоналната движимост не е била открадната, добавя изданието. Но самата Караньотова не желае да показа по какъв начин и къде го е намерила. Причината, поради която не споделя, е чисто и просто позор.

След цялата серия от мнения и тъжни вопли, телевизионерката не желае да си признае, че в цялата обстановка единственият виновник е тя. Дали поради заплеснатост или друга причина сама се сложила в неуместната позиция, добавя изданието.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР