През последното денонощие украинските войници са отблъснали атаките на руските

...
През последното денонощие украинските войници са отблъснали атаките на руските
Коментари Харесай

Украинските сили отблъснаха руски атаките в района на Бахмут и в още 13 населени места на Донецка област



През последното денонощие украинските бойци са отблъснали офанзивите на съветските сили е в региона на Бахмут и още 13 обитаеми места в Донецка област. Окупаторите концентрират главните си старания върху настъпателни интервенции в Купянското, Лиманското, Бахмутското, Авдеевското и Новопавловското направление, заяви Генералният щаб.

Колкото и да е мъчно и колкото и огромен напън да има, би трябвало да издържим, сподели във вечерното си послание украинският президент Володимир Зеленски. По-рано Зеленски вкара с декрет наказания против 200 компании и предприятия от съветската нуклеарна промишленост, в това число “Росатом ” и неговите дъщерни сдружения. Целта е да засилим напъните на нашите дипломати за разширение на световните наказания върху тази част от съветската нападателна машина, съобщи Зеленски и уточни:

" Русия е единствената страна в света, която разрешава на своите военни да обстрелват атомни електроцентрали и да ги употребяват като прикритие за обстрел. Руските ракети неведнъж са следвали траектории над нуклеарните уреди на Украйна. Терористичната страна употребява нуклеарната промишленост като един от детайлите на външна агресия - с цел да оказва напън върху други страни и с цел да основава съответни закани за суверенитета на други страни ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР