През последното денонощие са извършени 30 съвместни проверки на НАП,

...
През последното денонощие са извършени 30 съвместни проверки на НАП,
Коментари Харесай

Денонощни проверки започнаха данъчните в Банско

През последното денонощие са осъществени 30 взаимни инспекции на Национална агенция за приходите, Министерство на вътрешните работи и Общината в обекти ситуирани на територията на град Банско като няма нито едно установено нарушаване. Това сподели за Българска национална телевизия Владимир Василев, шеф на Сектор " Оперативни инспекции " към Национална агенция за приходите - София.

По-голяма част от осъществените инспекции са били " Проверки с наблюдаване " в заведения за хранене и няколко инспекции взаимно със чиновници на Министерство на вътрешните работи в обменни бюра, посочи Василев.

Проверките с наблюдаване са очевидни, при които чиновниците на Национална агенция за приходите се легитимират и правят очевидно наблюдаване на работата на комерсиалния обект като наблюдават дали всички продажби се маркират във фискални устройства, сподели Василев и увери, че по-голяма част на инспекциите се извършат без предварителна легитимация:

Представяме се за клиенти, пазарим и по този метод желаеме да установим дали от комерсиалния обект се издават фискални бонове.

Василев разяснява, че в Банско инспекциите са доста повече от Боровец, като до този миг в града и близките места те са над 500. При тях има установени единствено 18 нарушавания, 8 от тях са за неиздаване на фискален бон като за тези обекти следва запечатване. Срокът, за който ще бъдат запечатани, е до 30 дни. Четири от нарушаванията са на основните търговски улици в Банско и четири в Разлог.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР