През последните три месеца китайската корпорация Xiaomi активно тестваше и

...
През последните три месеца китайската корпорация Xiaomi активно тестваше и
Коментари Харесай

Xiaomi представи финалната версия на MIUI 9 за всички свои смартфони

През последните три месеца китайската корпорация Xiaomi интензивно тестваше и доработваше своята основана на Android операционна система MIUI 9, която към този момент може да бъде изтеглена и конфигурирана от всички искащи.
Китайските консуматори са получили известия, че могат да конфигурират новата десктоп среда. Отзивите са, че новият фърмуер освен прибавя нови функционалности, само че и осезателно покачва скоростта на работа на всички приложения. MIUI 9 усъвършенства осведомителната сигурност и усилва времето на самостоятелна работа.



Още в края на лятото Xiaomi заяви, че финалната версия на MIUI ще излезе в края на октомври или началото на ноември. Компанията явно сдържа обещанието си.



Индексът на новата MIUI 9 е 9.0.3.0.NCACNEI и е с величина 389 MB. Новата Оценка за съвместимост се популяризира единствено на китайския пазар, а версията за Европа, Съединени американски щати и другите страни ще излезе през ноември.



В MIUI 9 са добавени редица нови функционалности, измежду които можем да се спрем на Split Screen режима за работа на две приложения на един екран, доста усъвършенстваната скорост на работа, усъвършенстваната сигурност, новите тематики, обновените иконки на приложенията, новата анимация и нарасналата непоклатимост на работа.

Списъкът на смарт телефоните, съвместими с MIUI 9, може да бъде прегледан отсам.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР