През последните седмици Преслава споделя доста кадри от своите задгранични

...
През последните седмици Преслава споделя доста кадри от своите задгранични
Коментари Харесай

Преслава се подигра с жените жертви на домашно насилие

През последните седмици Преслава споделя много фрагменти от своите задгранични пътувания. След италианската столица Рим пристигна ред на Истанбул. По всичко проличава, че певицата си прекарва ужасно и глези сетивата си.

В ежедневните Инстаграм истории на добричлийката се редят забележителности, маси отрупани с вкусотии, зашеметяващи гледки от Босфора и златни съкровища от музеите… за малко да забравим необятно обсъжданата фотография без грим. Тези тривиални истории ще ги пренебрегнем, тъй като идва нещо доста по-интересно, установяват от LifeOnline.bg.

Един характерен кадър притегли вниманието ни. И в случай че беше единствено снимчицата, нямаше да има никакъв проблем, само че текстa към фотоса, който певицата беше добавила си е същински гаф. Скандалното стори демонстрира арт апаратура отдадена на дамите жертви на домашно принуждение и изгубили живота си при такова. Тя съставлява 440 чифта обувки висящи от фасадата на постройка в Истанбул. Туристи от целия свят вадят телефоните си и снимат на пръв взор нормалния контрастност в архитектурата на мегаполиса.

Обувките са дамски, само че мотивът не е нито радостен, нито мотив за празник. Става дума за принуждение, а 440 е броят на дамите, убити от съпрузите си през предходната година в Турция. Преси щракна инсталацията и въодушевено написа върху фотографията „ Обувки да искаш “, а текстът бе съпроводен от хилещ се емотикон. С този кадър Преслава се подигра с дамите жертви на домашно принуждение и изгубили гибелта си от ръката на мъж.

Този самобитен възпоменателен монумент е сниман стотици хиляди пъти в Инстаграм, само че никой не си беше разрешавал да покаже сходно пренебрежение към жертвите „ изобразени “ в него. Сторито поседя към два часа, до момента в който се откри някой да алармира на почитателката на токчета, че поста й е голям гаф, дебелашка смешка и неприемлив, особенно за жена. Жена, която нееднократно е била обект на принуждение по време на връзката си с предходния си другар Георги Станоев – Малката Бирма. Та Преслава смъкна небрежно фотографията в опит да замаже гафа.

Учудени сме, че откакто въпреки всичко е осъзнала какво е снимала не качи още веднъж фотографията с някакъв тип апел към жертвите и техните насилници?!
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР