През последните няколко месеца Зейн беше доста активен, като пусна

...
През последните няколко месеца Зейн беше доста активен, като пусна
Коментари Харесай

Връзката между Зейн и древногръцката митология

През последните няколко месеца Зейн беше много деен, като пусна няколко части. През септември 2017 година беше планувано да издаде албум, само че това по този начин и не се случи.

 First Time - първото EP на Лиъм Пейн
Първият път на Лиъм Пейн

Крачка напред за някогашния член на One Direction

Е, дали поради Коледа, дали тъй като в този момент му е пристигнало времето, само че през днешния ден, 14 декември, Зейн зарадва всичките си фенове с по този начин чакания албум - Icarus Falls .

Публикация, споделена от Zayn Malik (@zayn) на Дек 13, 2018 в 9:04 PST

Албумът съдържа 27 части, измежду които и към този момент добре познатите ни " Let Me ", " Entertainer ", " Sour Diesel ", " Fingers ", " Too Much " с Timbaland, както и " No Candle No Light " с Ники Минаж. Последните две са и единствените две части от албума, в които Зейн влиза в колаборация с различен реализатор.

 Kamikaze - новият албум на Еминем
Еминем изненада с нов албум

Една от песните ще бъде включена в саундтрака на " Венъм "

Името на албума пък е въодушевено от древногръцката митология и мита за Икар, наследник на Дедал, който е построил Лабиринта за цар Минос на остров Крит. Според мита, бащата изработил две двойки крила от восък и пера за него и Икар, с цел да могат да се измъкнат от пандиза, в който били хвърлени от царя.

Публикация, споделена от Zayn Malik (@zayn) на Дек 11, 2018 в 9:39 PST

Икар бил предизвестен от татко си да не лети прекомерно ниско до водата, нито прекомерно високо до слънцето. Заслепен от силата на това да лети, Икар се устремявал от ден на ден към слънцето, само че в един миг восъкът в крилата се разтопил и той паднал в морето.

 Джиджи Хадид и Зейн са все по-влюбени
Джиджи Хадид и Зейн са все по-влюбени

Двойката още веднъж показва интимни връзки

Ето за какво корицата на Icarus Falls съставлява разперени стоманени крила. С песните в него Зейн бележи всички инциденти в персонален и професионален проект, през които е минал, от отделянето си от One Direction до този миг.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР