През последните няколко месеца все по-често виждаме заедно Ирина Шейк

...
През последните няколко месеца все по-често виждаме заедно Ирина Шейк
Коментари Харесай

Как Ирина Шейк подкрепи Брадли Купър

През последните няколко месеца все по-често виждаме дружно Ирина Шейк и Брадли Купър. Първо на Хелоуин се появи тяхна обща фотография, а няколко седмици по-късно двамата бяха снимани от папараци да се разхождат в Ню Йорк, усмихнати до уши.

Въпреки че не стана ясно къде тъкмо са отиват, на всички почитатели направи усещане, че четиригодишната им щерка Леа не е с тях.

И в този момент още веднъж виждаме някогашните, само че този път на публично събитие. Ирина Шейк посети премиерата на новия филм на Брадли Купър - Nightmare Alley, която се състоя нощес, 1 декември, в Ню Йорк. Макар двамата да не демонстрираха някаква непосредственост на аления килим, наличието на модела там демонстрира, че са в страхотни връзки и могат да разчитат един на различен, когато се наложи.

Както постоянно, Ирина Шейк съумя да притегли вниманието на всички фотографи към себе си. Тя беше облечена в моден раиран костюм с надълбоко деколте и несъмнено изглеждаше зашеметяващо, до момента в който разговаряше другарски с колежката си Стела Максуел.

Въпреки че Ирина Шейк и Брадли Купър постоянно са се старали да запазят положителния звук, поради щерка им Леа, все по-зачестилите им взаимни появи ще не престават да поддържат искрата на любознанието ни дали пък няма късмет двамата да се съберат още веднъж.
 Ирина Шейк, Брадли Купър и дружно ли са още веднъж някогашните съпрузи
Заедно ли са още веднъж Ирина Шейк и Брадли Купър

Двамата още веднъж разсъниха съмненията ни

Но даже да си останат просто другари, дребните има жестове на поддръжка един към различен, са почтени за почитание.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР