През последните няколко месеца генеративните невронни мрежи и чатботовете, базирани

...
През последните няколко месеца генеративните невронни мрежи и чатботовете, базирани
Коментари Харесай

Instagram ще пусне свой собствен AI-бот – той ще отговаря на въпроси и ще дава съвети

През последните няколко месеца генеративните невронни мрежи и чатботовете, основани на тях, станаха доста известни и не е изненадващо, че доста огромни ИТ-компании желаят да интегрират такива принадлежности в своите артикули. Според онлайн-източници, AI-бот може скоро да се появи и в обществената мрежа Instagram.

Реверс-инженерът Алесандро Палуци твърди, че скоро може да се появи чатбот в Instagram. Според оповестения на неговата страница в Twitter скрийншот, AI-ботът ще може да дава отговор на въпроси и да дава препоръки на потребителите. Той също по този начин отбелязва, че ботът ще получи персонализирани настройки, с помощта на които потребителите на платформата ще могат да го настройват съгласно личните си желания.

Възможността за потребление на AI-бот в Instagram може да бъде потребна за хората, на които им е мъчно да пишат текстови известия сами. Предполага се също, че логаритъмът може да се употребява и по време на чатовете с други консуматори. В момента не е известно по кое време чатботът, основан на генеративна невронна мрежа, може да се появи в Instagram.

През февруари тази година Марк Зукърбърг, ръководителят на Meta Platforms, която е майка на Instagram, сподели, че компанията създава AI-алгоритми за Instagram, Messenger и WhatsApp. Следователно, може да се окаже, че усъвършенстваният чатбот скоро ще стане наличен за потребителите на платформата Meta.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР