През последните няколко дни в мрежата се появиха редица изтекли

...
През последните няколко дни в мрежата се появиха редица изтекли
Коментари Харесай

Така ли ще изглежда Huawei Mate 30 Pro

През последните няколко дни в мрежата се появиха редица изтекли изображения на панелите на Huawei Mate 30 и Mate 30 Pro, които разкриват избрани елементи за идващите флагмани на марката.
 Снимка 432488

Както сами можем да забележим, фотографията от Twitter загатва за устройства с извънредно тънки рамки и селфи камери, които най-вероятно ще бъдат поместени в дребни дупки в горната част на екраните.

В Weibo пък бе оповестено изображение на задната страна на Mate 30 Pro, която ще наподобява много друго от тези на флагманите на другите огромни производители сега.
 Снимка 432489

Кръглата форма на камерния модул е в крайник със слуховете към модела, като се чака датчиците да предложат в действителност впечатляващи благоприятни условия за снимане.

Huawei Mate 20 и Mate 20 Pro моделите бяха много по-атрактивни и мощни от останалите Android смарт телефони на пазара при излизането си предходната година. Очакванията са тази наклонност да се резервира и с Mate 30 серията.

Тя е спрягана за най-важната за Huawei досега, поради загубите, които компанията търпи в резултат на рестрикциите, въведени от страна на Съединени американски щати.
 Huawei сложи нов връх по продажби, макар възбраните на Съединени американски щати
Най-бързо продаващите се модели на Huawei до момента

Нов връх по продажби - макар възбраните на САЩ
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР