През последните месеци на няколко пъти международните медии разказваха истории

...
През последните месеци на няколко пъти международните медии разказваха истории
Коментари Харесай

Не правете тези 5 неща, ако не искате да ви свалят от самолета

През последните месеци на няколко пъти интернационалните медии разказваха истории за приземени самолети поради проблеми с пасажери. Вероятно не са доста хората, които са попадали в сходна обстановка, само че няма гаранция, че няма да ви се случи и на вас.

Работата на стюардите е да наблюдават дали всичко е наред по време на полета. Ако се стигне до изключителна обстановка обаче последното решение е на водача.

Стюардесата Анет Лонг, която има с 16 години опит, споделя пред Business Insider за няколко от нарушаванията, поради които пасажерът сигурно ще бъде свален от борда:

Ако сте пийнал

" Ако се опитате да се качите на самолета пийнал, сигурно ще пропуснете пътуването ", споделя Лонг.

Ако сте болен

" Днес няма никаква приемливост към хората, които желаят да се чакат на борда и са явно заболели. Тук можем да кажем за такива, които имат стомашни проблеми и повръщат, да вземем за пример ", изяснява още стюардесата.

Ако се държите нападателно с екипажа

" Показването на пренебрежение към член на екипажа, без значение дали приказваме за вербално или физическо такова, е едно огромно " не " за пасажера ", споделя Лонг. По нейните думи, в случай че това се случи още по време на бординга, сигурно този пасажер ще би трябвало да си хване идващия полет.

Ако стигнете до физическа разпра с някого

" В случай, че се стигне до физическа разпра най-вероятно самолетът ще бъде партерен ", изяснява стюардесата. Решението за това обаче се взема в пилотската кабина.

Ако се опитате да отворите вратата на самолета по време на полета

Реално вратата не може да бъде отворена до момента в който самолетът е във въздуха. Но даже някой да се опита да го направи, това ще му коства пътуването.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР