През последните месеци Motorola представи няколко доста атрактивни смартфона в

...
През последните месеци Motorola представи няколко доста атрактивни смартфона в
Коментари Харесай

Motorola One Macro - бюджетен Android телефон с интересна камера

През последните месеци Motorola показа няколко много атрактивни смарт телефона в серията One, а през днешния ден видяхме и още един член на групата - Motorola One Macro.

Телефонът е за хората, които желаят да имат смарт телефон със относително способна камера и не желаят да харчат баснословни суми.

One Macro е с 6.2-инчов LCD екран с HD+ резолюция (1520 х 720 пиксела), а 8-мегапикселовата селфи камера в горната му част е поместена в малко по-голям модул от тези на останалите One модели.

Истинският акцент на телефона обаче е тройната задна камера, където един от датчиците е с опция за непосредствен фокус - оттова идва и името на модела.

Макро датчикът е с два мегапиксела и може да концентрира върху обекти на разстояние от единствено два сантиметра.

Главният датчик е с 13 мегапиксела и f/2.0 бленда, и е кадърен да снима Full HD видео при 60FPS. Третият датчик също е с два мегапиксела и се задейства при снимане в портретен режим.

Предвид бюджетния профил на телефона, чипът в него е MediaTek Helio P70, съпроводен от 4GB RAM и 64GB памет - нищо изключително, само че изцяло задоволително, с цел да покрие ежедневните ни потребности.

Трябва да признаем, че батерията от 4000mAh също е приятна изненада за телефон от подобен темперамент, а зарядното от 10 вата в допълнение прави One Macro атрактивен избор в тази категория смарт телефони.

От Motorola споделят, че батерията на One Macro устоя до два дни обикновено прилагане.

Телефонът ще излезе първо в Индия след няколко дни, където цената му ще е 141 $, а към края на месеца ще се появи и в Европа. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР