През последните години Уил Смит поразреди филмите, в които участва,

...
През последните години Уил Смит поразреди филмите, в които участва,
Коментари Харесай

The Council, Уил Смит, Netflix и новата роля на актьора

През последните години Уил Смит поразреди филмите, в които взе участие, само че го отдаваме на устрема му да прекарва повече време със фамилията си.

Добрата вест за почитателите му (каквито безспорно сме и ние) е, че единствено след няколко седмици ще го гледаме в " Близнакът ", а след няколко месеца - в третия и финален филм за " Лоши момчета ".

Още по-хубавото е, че се е захванал с един доста забавен откъм идея филм, тъй като е въодушевен от същински събития. Според Deadline, Смит ще продуцира и взе участие в The Council на Netflix.

Във кино лентата Уил Смит ще се превъплъти в наркобоса Ники Барнс, наименуван от New York Times - Недосегаемия. Действието ще се развива през 70-те и 80-те години на предишния век в Ню Йорк, когато седмина чернокожи са управлявали Харлем.

Те са били обединени в престъпен профсъюз и са желали основаването на личен град, който да бъде финансиран от процъфтяващата търговия с опиати. Идеята им е била този град да се трансформира в нещо като парадайс за всички афроамериканци по това време.

Барнс е бил ръководителят на тази организация, като е употребявал връзките си с италианската мафия, с цел да търгува с опиати. През 1978 година обаче е задържан и наказан на пожизнен затвор. Успява да го избегне, ставайки осведомител. Умира през 2012 година от рак.

Към момента не е ясно кой ще партнира на Уил Смит в The Council, не се знае и по кое време може да чакаме кино лентата, само че несъмнено сграбчи вниманието ни. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР