През последните години отношенията ни с хората добиха все по-виртуални

...
През последните години отношенията ни с хората добиха все по-виртуални
Коментари Харесай

Как да запазим приятелствата от дистанция

През последните години връзките ни с хората добиха все по-виртуални измерения, а за някои може би се усещат изгубени или прекратени.  Ето някои препоръки по какъв начин да поддържаш  връзка с приятелите си и в никакъв случай да не се отдалечавате един от различен, въпреки и да не сте физически дружно.

Защо постоянно привличаме неправилния човек?

Обажданията

Звънете си през уикендите, до момента в който пазарувате, или до момента в който ходите. Това е време, което по този начин или другояче имате и е добре да го споделите с приятелите си. Поговорете 15-20 мин. и си наваксайте за изгубеното през седмицата.
Край на другарството, в случай че забележите тези 7 знака
Според проучване на психолозите Сюзън Хайтлер и Шарън Ливингстън, оповестено в изданието Bright Side, единствено 50% от хората, които смята...
Прочети повече
Защо тези зодии си намират половинки по-трудно?

Видео среща

Когато физически сте на разнообразни места и не можете да се срещнете, използвайте видео диалозите на ваша страна. Уговорете си видео среща на кафе някой следобяд, пуснете камери и си бърборете на независимост. Почти същото като действително, само че дистанцията изисква жертви.

Изпращайте си забавното

Изпращайте си постоянно неща, които намирате за смешни и забавни. Нека чатът и да не замръзва за дълго. Пускайте понякога нещо, което знаете, че ще им хареса, с цел да повдигнете настроението и да държите връзката жива.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР