През последните години наблюдаваме съживяването на кариерата на Меган Фокс,

...
През последните години наблюдаваме съживяването на кариерата на Меган Фокс,
Коментари Харесай

Machine Gun Kelly и Меган Фокс отново заедно на екран

През последните години следим съживяването на кариерата на Меган Фокс, като половинката ѝ - Machine Gun Kelly , също залита от ден на ден към функции в киното.
 Меган Фокс и диетата, на която звездата всекидневно се подлага за съвършена визия
С какво се храни Меган Фокс - заран, обед и вечер

Безупречният външен тип изисква изпитание и усърдие

Рапърът обаче решил да премине от по-незначителните функции към основна в Good Mourning . Всъщност, той е един от сценаристите на кино лентата, тъй че не трябва да ни изненадва, че ще управлява парада, както и че всичко е супер шантаво.

Трейлърът, пуснат предходната седмица, ни демонстрира по какъв начин на артиста Лондон Клаш (Machine Gun Kelly) му следва една доста значима в кариерно отношение среща. Но на сутринта преди нея получава доста необичайно известие от половинката си Епъл (Becky G).

Клаш не може да се свърже с нея и е уверен, че тя е скъсала с него... посредством известие. Изправен пред алтернативата дали да преследва кариерно развиване, или да се бори за любовта си, артистът се забърква в доста странни обстановки.
 Machine Gun Kelly, System of a Down и оправя ли се артистът с всичко, с което се захване
На Machine Gun Kelly всичко му се получава

Оказва се, артистът е всестранно развита персона

Които включват пушене на марихуана, говорещи с гласа на Снуп Дог цигари и извънредно секси, само че загадъчни дами (Меган Фокс). В Good Mourning присъединяване имат също по този начин Пийт Дейвидсън, Денис Родман и Mod Sun, който дружно с Machine Gun Kelly прави режисьорския си дебют. Филмът би трябвало да се завърти по определени кина от 20 май.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР