През последните години е налице засилен интерес и спекулации около

...
През последните години е налице засилен интерес и спекулации около
Коментари Харесай

Просвещението

През последните години е налице засилен интерес и спекулации към въпроса дали Пентагонът прави назад инженерство на технологията на неопознатите летящи обекти (НЛО). Една от най-горещите тематики е обвързвана със секретната технология, която американската военна организация употребява върху НЛО мотора. Независимо дали става въпрос за невероятни научни достижения или за продължаваща интрига, фактът остава, че съществуват непокътнати стратегии, които се занимават с проучването на НЛО феномена.

Спекулациите се нараснали след обнародването на видеозаписите от страна на американски военни водачи, които показали тази технология. Те правили невероятни маневри, които били невъзможни за елементарното пилотиране. Тези разкрития съдействали за одобряването на мнението, че американското държавно управление има информация и технология, която е отвън обсега на публичното знание.

Интересът към НЛО феномена и технологията,

обвързвана с него, е изключително мощно подхранен от изказвания на някогашни чиновници на Пентагона и други високопоставени военни лица, които настояват, че американското държавно управление прави назад инженерство на НЛО фотонни мотори. Тези мотори би трябвало да действат на правилото на фотонното изгонване, употребявайки светлинната сила за ускорение и хвърчене с изключителни скорости и маневрени качества.

 Секретната технология: Пентагонът и НЛО моторът

След публикуването на публикацията в POLITICO, „ Ако държавното управление разполага с материали за злополуката на НЛО, време е да ги разкрие “, някогашният чиновник на разузнаването Кристофър Мелън (бивш заместник-помощник-министър на защитата по разузнаването и шеф на личния състав на малцинствата в комисията по разузнаването на Сената, а в този момент откривател в плана „ Галилео “ в Харвардския университет и старши консултант за безвредно галактическо пространство), като че ли пъха пръчка в мравуняка на Пентагона и американските разследващи организации, като твърди, че управляващите учат обект с извънземен генезис.

Слуховете, че американската войска, Пентагона и разузнаването

крият най-важната информация за НЛО, заради обстоятелството, че се пробват да пресъздадат супертехнологията на „ летящата паница “, попаднала в ръцете им посредством противоположното инженерство, циркулират от години.

Въпреки това, Кристофър Мелън не е индивидът, който просто пуска клюки в всеобщите медии. Той написа, че към този момент е изпратил четирима очевидци в AARO (Офиса за проучване на аномалиите), потвърждавайки, че са осведомени с загадка стратегия на държавното управление на Съединени американски щати, която включва разбор и потребление на материали, извлечени от извънземните кораби.

Мелън счита, че публикуването на информация за тези проучвания ще способства за развиването на науката и технологиите.

 Секретната технология: Пентагонът и НЛО моторът

В допълнение, това ще помогне на разнообразни страни

да работят дружно за създаването на ефикасна отбрана против евентуални извънземни офанзиви, добави Мелън.

Както Newsweek написа, приказваме за скришен план, в който посредством противоположното инженерство (изследване на готово устройство, с цел да разберем правилото на действието му, с цел да го възпроизведем), военни инженери се пробват да възпроизведат някаква непостижимо готина технология, употребена в някакъв тип артефакт от вида НЛО на тяхно разположение

.

Делос Прайм от Technomancers в публикацията „ НЛО – от Русия с обич “ анализирал каква технология може да бъде това.

От разбора се оказало, че най-вероятно става дума за фотонен мотор. В поддръжка на това Прайм написа за разсекретен предварителен отчет на НАСА. В него се съдържал превод на публикацията на руския академик Г. Г. Зелкин „ Фотонната ракета “. Прайм пояснява препратката на НАСА към публикацията на Зелкин като опция Русия да е съумяла да построи фотонен мотор, което е било софтуерно неосъществимо в Съюз на съветските социалистически републики през 60-те години на предишният век.

 Секретната технология: Пентагонът и НЛО моторът

Така, съгласно 1-вата версия на Prime, в ръцете на Пентагона

се оказало НЛО, което е съветски дрон с фотонен мотор. Тогава американците се пробвали да пресъздадат този вид мотор.

Другата версия е, че НЛО технологията, която се преработва, е мехурът Алкубиер. Това е името на предполагаем мотор, посредством който галактически транспортен съд може да реализира забележима скорост, по-голяма от скоростта на светлината, като компресира пространството пред себе си и уголемява пространството зад него. В този случай следените НЛО биха могли да долетят до нас от бъдещето или от някои далечни галактики.

Третата версия са извънземни сонди, за които Земята има единствено един интерес – да бъде галактическа бензиностанция.

За тези, които считат всичко това за нелепости, Кристофър Мелън приключва публикацията си в Politico с думите на гениалния Артър С. Кларк:

Източник: prosveshtenieto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР