През последните години Dahua непрекъснато подобрява своето технологично лидерство в

...
През последните години Dahua непрекъснато подобрява своето технологично лидерство в
Коментари Харесай

Dahua Technology представя HDCVI 6.0 PLUS

През последните години Dahua непрестанно усъвършенства своето софтуерно водачество в HDCVI общността посредством своята класа в осъществяването във връзка с разграничителна дарба, интелигентността и използваемостта. Миналата година с основаването на технологията HDCVI 6.0 Dahua показва HDCVI 6.0 PLUS с нови Real 5MP и Super Adapt технология. Тази напълно нова технология обезпечава великолепно образно преживяване посредством своето 4K в действително време, посредством Real 5MP решението си и посредством AI шифроване като в същото време поддържа същото HDD вместилище. Super Adapt технологията подсигурява, че камерата постоянно предoставя пожеланото качество на изображение.

Решението TiOC подава акуратен сигнал (аларма) за действителната цел. В допълнение, HDCVI с усъвършенстван AI може да разпознава хора и транспортни средства във видео, да предизвестява потребителите с точни сигнали (аларми) и разрешава бързо търсене по вид на алармата човек или транспортно средство. HDCVI 6.0 дава нови благоприятни условия и обезпечава по-икономични и по ефикасни решения на клиентите.

Основни технологии

Real 5MP



• Real 5MP е неповторима за пазара на HD-Over-Coax.

• Съотношението 16:9 пасва по-добре за HD екраните и се реализира по-добро и неизкривено 5MP изображение.

• 5MP висока разграничителна дарба и огромно FOV подсигуряват надеждност при наблюдаване в сериозни области.

• 5MP@25fps изходът обезпечава по-плавно придвижване на следената сцена.

Super Adapt



•Super Adapt камерата може да разпознава и да се приспособява към разнообразни среди на наблюдаване на закрити и на открити пространства, както и тук-там с интензивно осветяване, осигурявайки чудесно изображение.

• Не е належащо ръчно премахване на проблеми по изображението, което доста икономисва разноските за инсталаторите.

AI Coding



• Dahua AI издига видео компресията на ново равнище чрез контекстно-съобразено шифроване, което може да избегне звук и да сътвори по-детайлни изображения.

• Спестява 50% от трафика и от разноските за предпазване спрямо H.265 като резервира мечтаното качество на изображението.

• AI кодирането, основано на CBR (постоянна скорост на предаване), подсигурява съгласуемост и непоклатимост на кодирането и декодирането.

4K Real-time



• 4K в действително време е неповторима за пазара на HD-Over-Coax.

• Предоставя опция за изображение с до 30 фрагмента в секунд, което води до по-добро образно преживяване.

• Предлага високо качество на изображението, което разрешава да получим най-малките елементи, даже при огромна следена повърхност.

• AI кодирането икономисва разноски за предпазване, позволявайки на потребителите да се насладят на преимуществата на надграждането до по-висока разграничителна дарба като в същото време поддържа настоящите разноски за съхранениe.

TiOC



TiOC, прочут като камера три в едно, интегрира 24/7 цветно изображение (full-color), дейна отбрана и AI в едно интелигентно, новаторско решение, спестяващо доста време и финансови разноски за дистрибуторите и инсталаторите. В HDCVI системата всички AI функционалности се осъществят от XVR. TiOC може тъкмо да разпознава евентуалните опасности и дейно да предизвестява за извършители, интензивно защитавайки живота на хората и сигурността на имуществото.



В съпоставяне с обичайното видеонаблюдение, HDCVI AI класифицира хора и транспортни средства в изображение, което улеснява потребителите да се концентрират върху действителни закани, подобрявайки успеваемостта при търсене на задачата.

В допълнение, Dahua дава изцяло решение за изкуствен интелект (AI) с 4K UHD и Full-Color камера, с цел да подсигурява висока акуратност и да обезпечи висока успеваемост на ръководство посредством обединен DSS и DMSS.

 е народен водач в доставката, адаптирането и подготовката на планове и решения за видео-ориентирани интелигентни артикули, решения и услуги за сигурност.

За повече информация и поръчки се свържете с вашия търговец или ни намерете на: [email protected], телефон: 0897 807 600, както и в офисите ни в, , , .

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР