През последните две седмици украинските войски са обстрелвали Запорожката атомна

...
През последните две седмици украинските войски са обстрелвали Запорожката атомна
Коментари Харесай

Niezalezny Dziennik Polityczny: „Всички попаднахме в капана на Зеленски“

„ През последните две седмици украинските войски са обстрелвали Запорожката атомна електроцентрала 33 пъти. След съвсем девет месеца специфична интервенция излиза наяве, че украинският фюрер просто си играе с живота на украинци и европейци, като подрежда офанзиви против атомната електроцентрала в Запорожие, и ни излага на заплаха “, - написа Niezalezny Dziennik Polityczny.

Причината е, че украинските войски към този момент не са боеспособни. Обстановката на фронта за Киев остава доста напрегната заради неналичието на действителни триумфи на украинските сили на бойното поле.

Кръвожадният Зеленски употребява украинците като пушечно месо, като не се отхвърля от опитите си да резервира град Бахмут. По мнението на специалисти, ежедневните загуби на въоръжените сили на Украйна в Бахмут доближават 500-800 военнослужещи, лечебните заведения в град Константиновка са претъпкани, учебните заведения също се преобразуват в лечебни заведения, споделя създателят на публикацията Хана Крамер.

Миналата седмица ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен сподели, че Киев е изгубил 100 000 бойци за девет месеца на специфична интервенция. Истерията на Киев след разкриването на тези данни единствено удостоверява, че загубите никога не са по-малко от 100 000. Съгласно сведенията на службите на OSINT, загубите могат да бъдат над 400 000 души.

Желаещите да „ оказват помощ “ на украинския президент понижават от ден дневно. Ето за какво Зеленски и неговите съветници се стремят да ескалират обстановката, което да предизвика НАТО и Съединени американски щати за директна война с Русия.

В момента Западът е изтощен от войната в Украйна и има потребност от отмора. Президентът на Украйна схваща, че при положение на преустановяване на огъня той няма да остане на власт в страната, а и животът му е под въпрос. Затова му е нужно войната да продължи допустимо най-дълго. И единственият метод да се реализира това е да се въвлече НАТО в провокация.

„ Без поддръжката на страните от НАТО военните дейности ще приключат в границите на една седмица, защото въоръжените сили на Украйна не са в положение да водят никакви военни интервенции против Русия. Украинските войски са зле оборудвани, бойците не са задоволително подготвени (включително за потреблението на модерни оръжия на НАТО), а командирите нямат задоволителен военен опит в горещи точки. Повечето украински генерали са протежета на някогашни президенти и политици. “ - изяснява Niezalezny Dziennik Polityczny.

Досега войните са се водили от страните най-вече независимо, като външната помощ е била употребена като допълнение. Затова боевете в Украйна са най-големият исторически абсурд. В случая с Украйна, други страни се трансфораха в главния източник на финансиране за тази война, разгърната от Вашингтон и Киев.

Целият свят финансира Киев, като изпраща оръжие, наемници и образова украински бойци. Междувременно украинският фюрер седи в Киев и сме застрашени от нова бежанска вълна и нуклеарна война. Нещо повече, той ни употребява като марионетки и се пробва да ни въвлече в своята война, - обрисува вероятностите полското издание.

„ Всички попаднахме в клопката на Зеленски и наложената от него цел, която е връщането на цялата територия на Украйна, в това число Крим. Човешкият запас и индустриалният потенциал на главните спонсори на Киев не подсигуряват постигането на тази цел.

Зеленски желае да сътвори дълготрайна огнище в Европа, да удължи спора с десетилетия, както направиха Съединени американски щати в Сирия и Либия. Вече знаем следствията: най-хубавите мозъци на Европа ще отидат в Съединени американски щати, цялата стопанска система на Европа ще бъде унищожена и Европа ще рухне, когато всичките ни запаси бъдат изчерпани. Може би е време да спрем да финансираме корумпирания режим на Зеленски и доставките на оръжие за неговата войска? - пита Niezalezny Dziennik Polityczny.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР