През последните дни нова тенденция заля социалните мрежи, която изглежда

...
През последните дни нова тенденция заля социалните мрежи, която изглежда
Коментари Харесай

Константина Живова заби всички в земята: Не се превръщай в Аватар, не си по-готин

През последните дни нова наклонност заля обществените мрежи, която наподобява меко казано плашеща. Това е манията да се трансформираме в Аватар благодарение на стратегия, която на всичкото от горната страна е и платена. Приложението предлага едноседмичен безвъзмезден експериментален интервал, който обаче не прави работа за изработката на аватари. Те са платена алтернатива генерирането на до 50 изображения коства 3.99 $. Цената за 200 доближава 7.99 $. С две думи - в случай че видите някой от приятелите си в мрежата с един аватар, бъдете подготвени за великодушна порция през идващите дни, тъй като индивидът си е платил за най-малко 50 изображения. 

Какъв е смисълът да преправяш своя фотография, с цел да заприличаш на нещо стряскащо неодушевено, не можем да преценим. Нека просто го приемем за нелепа мода, по която залитнаха и някои родни звезди, измежду които Миро от " Каризма ", Глория, Орлин Павлов, Симона Загорова, Павел и други. Трудно бихме могли да определим чий облик наподобява най-добре или най-нелепо като анимация, само че едно е несъмнено - тази наклонност ни обезличава.

И в този ред на мисли избираме да споделим мнението на Константина Живова, което несъмнено ни хареса:
                             

" Аз се одобрявам такава, каквато съм! С всяка дребна гънка по лицето, с всяко несъвършенство, което в действителност ме прави съвършена. Не употребявам стратегии, с цел да обработвам лицето си, тъй като това съм Аз!

Реших да споделя този пост, тъй като нямам потребност от Аватар, с цел да бъде забавна, харесвана повече или нещо сходно. Не съм почитател на тази вълна, която тотално и последователно изтрива нашата същинска същина и основава една изкуствена действителност!

Искам да виждам същинските красиви и неповторими лица на хората и приятелите си тук. Не съм почитател на приказните герои с подправени и подправени черти.

Искам да запазим себе си и да се харесваме такива, каквито сме! 
Несъвършени, само че неповторими! С дребни бръчки от изживения живот досега, с усмивка или горест в очите, с бели коси или малко непотребни килограми, само че НИЕ! Красиви и готини, единствени и неповторими!

Не се превръщай в Аватар - не си по-готин!!!
                             

Бъди себе си! ", изчерпателна бе Живова и прикани феновете си да бъдат горди с естествения си тип. 

 

PS: Сподели какво мислиш по тематиката

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР