През последната година отношенията между Доналд Тръмп и Мелания са

...
През последната година отношенията между Доналд Тръмп и Мелания са
Коментари Харесай

Хипотетичния развод на Тръмп и Мелания

През последната година връзките сред Доналд Тръмп и Мелания са по-обтегнати отвсякога, изключително след абсурда с порно актрисата Сторми Даниелс. Дали двамата клонят към бракоразвод и какви биха били последствията от него?

През пролетта слуховете, че Доналд и Мелания обмислят бракоразвод се ускориха след признанията на порно звездата Сторми. Тя твърди, че Тръмп й е платил 130 000 $, с цел да резервира в загадка аферата им от 2006 година. Мелания даже изчезна от зоркото око на медиите за цели 24 дни, до момента в който обстановката се успокои.

Въпреки всички спекулации и голямото медийно напрежение, двойката остана дружно. Това надалеч не значи, че връзките им са прелестни и не може да се стигне до бракоразвод. Тръм към този момент има прочут опит в тази сфера – през 1990 се развежда с първата си жена Ивана, която получава 20 милиона $, а девет години по-късно втората му жена Марла получава скромните 1 милион $ от развода им.

Бракоразводните юристи Санди Ейн и Черил Ню разкриват пред Washingtonian, че Мелания и Тръмп сигурно са подписали предбрачен контракт, където разпределението на имуществото е обяснено в елементи, както и сумата, която първата дама би получила.

Адвокатите са съвсем уверени, че съществува и опцията при възможен бракоразвод двойката да подпише и следбрачен контракт. Този контракт би изплатил на Мелания доста по-солидна сума от колкото предбрачния, а в замяна тя ще би трябвало да остане с Американския президент до края на мандата му.

Източник: Missbloom.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР