През последната година OnlyFans се превърна в нещо като сензация

...
През последната година OnlyFans се превърна в нещо като сензация
Коментари Харесай

Когато и учителките предпочетат OnlyFans

През последната година OnlyFans се трансформира в нещо като сензация поради многото случаи на спортистки, които взеха решение да зарежат спорта, с цел да изкарват парите си посредством пласиране на наличие за възрастни.
 Рене Грейси, порното, какво мислят хората за нея и може ли да се пенсионира рано
Можеш ли да се пенсионираш след единствено няколко месеца... порно

Рене Грейси знае най-добре

Това, несъмнено, притегля вниманието, изключително след изказванията на Рене Грейси и компания, че изкарват в пъти повече и за по-кратко време, в сравнение с от спорта.

От The New York Post разбираме, че освен привикналите да упражняват даден спорт дами подхващат кариерен поврат. Това е направила и Кортни Тилия .

33-годишната американка шест години е била учителка на деца със специфичния потребности, само че е решила да се откаже от призванието си поради финансови проблеми. Тилия признава, че до момента в който е била учителка фамилията ѝ е изпитвало съществени финансови проблеми.

Така е почнала да намразва специалността си, до момента в който не напуща през 2016 година Тогава, подкрепена от брачна половинка си, взема решение да се впусне в нещо ново - бодибилдинга. Но и това не е удовлетворило неспокойната душа на Кортни.

Едва когато се среща с будоарен фотограф, който ѝ предлага да я снима по долни дрехи или без, тя намира нещото, което ѝ доставя наслаждение. Присъединяването на Кортни Тилия към OnlyFans пък идва като последваща разумна стъпка.
 Маделин Райт, OnlyFans и присъединението на футболистката към уеб страницата
От футбола към порното

Поредната спортистка в OnlyFans

И сега е измежду топ основателите на уеб страницата. Опитва се и да покаже на всички дами, че не трябва да се опасяват да показват както сексуалността си, по този начин и себе си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР