През последната година кризата с коронавируса промени до неузнаваемост начина, ...

През последната година кризата с коронавируса промени до неузнаваемост начина,

Smart POS by Postbank превръща смартфона в ПОС терминал

През последната година рецесията с ковид промени до неразбираемост метода, по който хората вършат своите покупки. Онлайн извършването на покупки и безконтактните заплащания се трансфораха в табиет за мнозина в България и по света. Различни изследвания през днешния ден демонстрират, че потребителите няма да трансформират новите си привички, откакто завърши пандемията. И нищо чудно. Да пазаруваш от у дома, както и да се разплащаш с карта или смарт телефон, просто е доста по-бързо, елементарно и комфортно. „ Новото обикновено “ изправи голям брой бизнеси пред големи провокации. Да откликнат на новите потребности от улеснение и сигурност на своите консуматори е минималното, което би трябвало да създадат, с цел да продължат напред.

SMART POS BY POSTBANK ЗА ВСЕКИ ТЪРГОВЕЦ

Хубавото на тези динамични времена е, че в отговор на провокациите се раждат нововъведения. Вече е реалност на българския пазар първото предлагано от банка мобилно приложение за безконтактни заплащания, което трансформира смарт телефона в ПОС устройство. Иновативната услуга Smart POS by Postbank, която Пощенска банка добави към богатото си портфолио от цифрови артикули, идва в отговор на променените потребности на потребителите и е в помощ на бизнесмени, разнообразни по мярка търговци и огромни компании, които имат доста, от време на време мобилни, точки на продажба. Това е приложение, с което всеки търговец има опция да предложи безконтактни разплащания с карти Visa и Mastercard на своите клиенти непосредствено през мобилния си телефон, без нужда да поддържа обичайния ПОС терминал.

РЕШАВАЩО ПРЕДИМСТВО ЗА МАЛКИТЕ И ПРОХОЖДАЩИТЕ БИЗНЕСИ

Smart POS by Postbank ще разреши на доста дребни бизнеси, които сега не покриват изискванията за инсталиране на ПОС терминал, да предложат това, което потребителите възприемат като даденост – да платят безконтактно. Нещо повече, ще могат да обезпечат ПОС устройство както в своя магазин, по този начин и в придвижване. Така Smart POS by Postbank ще стопи една значима разлика в обслужването сред дребните и огромните играчи в дадена ниша и ще открие нови благоприятни условия пред задъхващите се в рецесията дребни бизнеси. Кварталният ресторант, който прави доставки на обяд по домовете, производителите, които продават стоката си на фермерски пазар, участниците в коледни базари – всички те ще могат да дадат още един мотив на потребителите да ги изберат.

ИЗГОДНО И УДОБНО РЕШЕНИЕ ЗА ГОЛЕМИТЕ ИГРАЧИ

За всички огромни компании, които ръководят бизнеса си „ в придвижване “, като таксиметрови и куриерски компании, компании за доставка и бързо хранене, транспортни компании, козметични салони и търговци с множество мобилни ПОС устройства, Smart POS by Postbank е доста по-изгодно и елементарно за поддръжка решение. Спестяват се съществени разноски за закупуване и поддръжка на ПОС терминали. Избягват се и опасности от щета на тези устройства и свързаната с това краткотрайна неспособност за реализиране на безконтактни заплащания.

НЯКОЛКО ЛЕСНИ СТЪПКИ

От приложението Smart POS by Postbank може да се възползва всеки търговец, утвърден от банката, откакто подписа Договор за обслужване на разплащания с карти посредством ПОС с Пощенска банка и открие фирмена сметка в банката. Процесът на апаратура и регистрация е извънредно елементарен и бърз. Търговецът изтегля от Гугъл Play приложението на мобилното си устройство, банката го записва и му дава потребителско име и ключова дума, с които да достъпи акаунта си и да стартира да употребява смарт телефона си като ПОС терминал. Устройството, на което ще конфигурира приложението, следва да има операционна система Android 8.1 и да поддържа NFC връзка и да е обезпечена интернет съгласуваност.

Дигиталната иновация от ново потомство Smart POS by Postbank е налична в Гугъл Play. Повече информация за Smart POS by Postbank и за цялостната палитра от новаторски артикули и услуги на финансовата институция можете да получите на, както и в необятната клонова мрежа на Пощенска банка в цялата страна.

Източник: investor.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg