През почивните дни геймърите във Fortnite бяха изненадани с голям

...
През почивните дни геймърите във Fortnite бяха изненадани с голям
Коментари Харесай

Събитието на Marshmello във Fortnite събра над 10 милиона зрители

През почивните дни геймърите във Fortnite бяха сюрпризирани с огромен виртуален концерт с диджея от Филаделфия Marshmello (Кристофър Комсток). Събитието беше относително малко – към 10 минути, само че това не му попречи да събере погледите на повече от 10 милиона от играчите. За достижението се похвали Джиоф Кейли в Twitter, който е получил информацията от външни източници. Освен това събитието е било излъчено онлайн през стрийминг канали, тъй че най-вероятно от тях са гледали даже още повече хора.

Концертът беше споменаван от Marshmello през предходната седмица, като в един миг изпълнителят даже записа в формалния си лист с турнета, че ще участва в Pleasant Park в събота. Освен това, някои спомагателни предмети бяха авансово налични в играта, с цел да може играчите да се похвалят с тях на концерта. Те можеше да се отключат посредством специфичен куест.

I burst into Dash’s bedroom at 11pm and screamed “Get out of bed! We’re going to a @marshmellomusic concert in Pleasant Park! ”

We then danced and laughed and sang for 15 mins. It was actually incredible. @FortniteGame isn’t a game. It’s something else. pic.twitter.com/u5N59efuf6

— Robert Bowling (@fourzerotwo) February 3, 2019

Marshmello качи зрелищната панорама на своя канал в YouTube. Освен това изпълнителят изнесе малко зрелище и в неделя, за почитателите, които са пропуснали. Диджеят удостовери, че всичко е било онлайн и осъществяванията му не са били запис. Разрабочикът на Fortnite също е оказал помощ за постигането на това. Разбира се, Epic от своя страна трябваше да вземе някои защитни ограничения – по време на събитието опцията да се убиват играчи е била деактивирана.

Музиката на Marshmello е качена онлайн, само че за момента налична единствено в Apple Music.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР