През първото полугодие на 2018-та ставаме свидетели на безпрецедентно налагане

...
През първото полугодие на 2018-та ставаме свидетели на безпрецедентно налагане
Коментари Харесай

Талантът Златка Райкова: Гола, танцува, шие, крои, пее и... годеж в ефир!

През първото полугодие на 2018-та ставаме очевидци на невиждано налагане на Русата Златка. Като някаква неземна певица, нещо невиждано по нашите ширини. Дивят се даже и звезди като Хилда Казасян, което още повече ускорява резултата.

Всъщност, плеймейтката има много гении, които разкрива през годините, написа в собствен коментар dnes.bg.

Започна да пее във групировката " Фатално 3 ", само че мечтаният пробив в чалгата по този начин и не се състоя. Независимо, че на сцената с още две нейни колежки се стараеха да наподобяват секси, песента им беше закачлива - формула, която по това време носеше дивиденти в най-масовия род.

После пристигна състезанието Мис Плеймейт през юли 2007 година, където Златка сподели, че няма задръжки и показва прелести в киноцентъра " Бояна ". Нейните форми и чупки на сцената й донесоха първото място, като тя наследи на трона на зайчетата Николета Лозанова.



Последва и разумното присъединяване в риалитито " Островът на изкушението ", което потегли в края на 2007 година. Златка още веднъж попадна в медийния ураган след няколко минутно охкане зад вратата с различен участник - Филип. И към името си прикачи освен купата плеймейтка, а и Изкусителката. Заедно с Черната Златка пък станаха кръстници на определението " Държавата на Златките ". Олицетворение на всички девойки, които са известни с известността си.



От този миг Русата стана част от светските събития, на които още веднъж парадираше най-вече с форми. Неволно разголена гърда или тоалети, които повече разкриват й подсигуряваха място в жълтите летописи.

Последваха и танците, отново в риалити. А Златка към този момент беше ВИП. Не победи, само че пък затвърди мисленето на продуцентите, че шоу без плеймейтка не е цялостно. И дружно с Николета и Черната Златка проправяха път към телевизионния ефир на свои колежки. Конкурсите се множаха, появиха се и силиконовите съревнования. А участничките кипреха и не престават да кипрят във визитките си победи на безсмислени гаражни дефилета. Но пък взимаха корони с Мис начело. За да стигнем до тъпотията Джулиана Гани да е най-титулованата.

Но да се върнем на Златка. Нейните връзки се разясниха непрекъснато, като може би най-скандална бе с плевенския необут Камен Балбузанов-Куката. От 2013 година пък стартира връзка с ММА боеца Георги Валентинов и мнозина предричаха, че няма да устоят като двойка дълго.

В този миг някъде Златка осъзна, че е подготвена за дизайнер. Дадоха й опция за изява даже на Sofia Fashion Week, само че това не значи, че висшата мода я зове. Имаше много рецензии към нейните модели, някои даже твърдяха, че са евтини китайски продукти. Така или другояче едно е несъмнено - Златка не е новата Вивиан Уестуд, нито Жени Живкова. Но българската аудитория привикна с обстоятелството, че всяка плейметка или носителка на съмнителна корона за хубост е модел и на " ти " с модата.

2018-та идва дюшеш за Райкова. Участието й в " Като две капки вода " провокира някаква нервност след имитацията й на Ваня Костова. Имало е надалеч по-добри фалшификати, само че възторгът е немислим. И даже самата Златка съобщи, че шоуто може да възроди мераците й за музикалната сцена.



Риалитито пък обърка прогнозите на критиците от 2013-та. Златка се сгоди за Георги Валентинов . Както се поставя - в народен ефир, възклицания: " Леле ", " Не е истина " и така нататък Както се споделя - от малкия екран " родена ", от малкия екран сгодена. Да ни е жив и здрав шоубизнеса. Горчиво!

Източник: dnes.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР