През отминалия първи горещ уикенд за сезона, мнозина от българите

...
През отминалия първи горещ уикенд за сезона, мнозина от българите
Коментари Харесай

bTV – телевизията на разпада

През отминалия първи парещ уикенд за сезона, мнозина от българите отскочиха до морето или потърсиха хладина в планините. Малцина са тези, които останаха правилни на телевизионния ефир и споделиха утринното кафе с многочислените излъчвания от екрана. А тези, които са прекарали съботно-неделни утрини с бТВ, няма по какъв начин да не са забелязали устойчивата наклонност в миналото авторитетната медия все по-агресивно не просто да пропагандира легализирането на хомосексуалните бракове, само че и да лобира за тяхното налагане у нас, както и да търси всевъзможни способи да уронва престижа на държавните институции, в частност на постоянно отговорната за всичко родна полиция.

В събота сутринта все по-намаляващият брой фенове на бТВ трябваше да се „ насладят “ на лобистката приложимост, даже на невръстни деца, за представянето за изцяло естествено и обикновено еднополови двойки да отглеждат свои генерации. Да, към този момент не просто хомосексуалисти натрапват от телевизионния екран, че с изключение на обичайното семейство сред мъж и жена, християнска България наложително би трябвало да одобри за естествени всевъзможни разновидности на брака – сред мъж и мъж, сред жена и жена, сред транс и транс. Сигурно скоро ще настояват за обикновено, че семейство може да има сред човек и животно!? Въпрос на време е.
Екипът на предаването, а и управлението на дирекция „ Новини и настоящи излъчвания “ на бТВ, би трябвало ясно да си дават сметка, че до момента в който печелят благосклонностите на обособени маргинални групи, в голямата си част аудиторията е, меко казано, отвратена от арогантния метод, по който се натрапват неприемливи и явно непознати за българските дух и обичаи перверзии. И тъкмо тъй като бТВ е комерсиална телевизия, то нейната политика би следвало да се управлява от аудиторията, а не от подмолно въздействие. Освен, в случай че управлението на самата медия не съучаства в лобистката акция, написа "Труд ".

А че става въпрос тъкмо за това, човек може да откри, в случай че огледа в профила на предаването „ Тази събота/Тази неделя “ във Facebook, където на фона на десетки отрицателни мнения, има едвам два-три, които поддържат публицистичната политика на телевизия. „ БТВ към този момент по през целия ден ни облъчва с гей – пропаганда. Браво. Какви майки, какви татковци. Детето е с татко незнаен. Сега дърпат тънката струна с децата. Щом такава ще е държавната политика – да се каже от трибуната, с цел да се разберем. Заради шепа хора ще си сменяме конституция и закони? “, написа Мария Ставрева.

„ Дискусията започва с приемането, че ненормалното е обикновено и от там към този момент започваме да приказваме какъв брой сладки са децата. Пълна агитация! “, гласи коментарът на Винс Данефф. На тези и сходни реакции в обществената мрежа отговор дава деятелят на соросоидни неправителствени организации, така наречен „ Пол Найденов “, чийто пол не се наемаме да назовем, само че чиято странна половост ни бе натрапвана единствено преди 2-3 години от същата телевизия. „ Чета мненията и се втрещявам. България страна на мразещи комплексари ли е станала? “, написа втрещеният уредник на гей-парадите у нас Пол Найденов. На което получава изцяло рационалния и логически отговор: „ Никой не ненавижда никого. Просто хората държат на естественото. Т.е. на това, което природата е основала “.

Ако уважаемият фен на бТВ е пропуснал съботната заран, то рано в неделя в компанията на Жени Марчева се оказаха двама невръстни младежи – на по 18 и 19 години, които от няколко дни малкия екран показва като „ жертви “ на полицейски произвол. Истината, несъмнено, е много по-различна. Двамата хлапаци са хванати в центъра на столицата, откакто жител алармира на телефон 112, че незнайни лица размахват оръжие по хора, които чакат на спирка на градския превоз. Знаем е, че българската полиция има защо да бъде подложена на критика, само че в тази ситуация органите на реда извършват съвършено служебните си отговорности.

Младежите са открити, неотложно са изведени от автомобила, а в тях въобще не са открити изцяло безобидните пластмасови играчки, както три дни малкия екран се пробва да внуши, а пневматичен револвер, имитация на „ Глок “ и изцяло същински електрошоков апарат. След като за историята им разбрахме от новините на бТВ, след това от предаването „ Тази заран “ в петък, в неделя сутринта Жени Марчева очевидно доста искаше да покаже какъв брой „ почтени “ са двете „ потърпевши “ момчета.

Ако сме леко мнителни, бихме се позаинтересували – кои пък са тези момчета, че толкоз сериозен журналистически запас, толкоз доста скъпоструващо ефирно време на бТВ е отделено за тяхната, другояче изцяло „ безобидна “ история, дали пък нямат общо с някого от началниците в малкия екран или просто „ хейтът “ против държавните институции и уронването на престижа им, не е предпочитана задача в публицистичната политика на телевизионния оператор с народен обсег.

В случая отзвукът на зрителската публика е още по-категоричен. Дори и без малкия екран да е направила нужното, с цел да показа и гледната точка на полицията или пък на подателя на сигнала, евентуално тъй като нито Министерство на вътрешните работи, нито постъпилият извънредно отговорно очевидец на държанието на хлапаците жител, са поискали да се изясняват пред явно пристрастните в тази ситуация кореспонденти и водещи на бТВ, всички коментатори във Фейсбук-страницата на предаването осъждат държанието на младежите и пазят дейностите на органите на реда.

Вместо малкия екран, нейните фенове с право разясняват, че в редица страни от Европейския съюз, а изключително в Съединените американски щати, при сигнал за въоръжени лица на обществено място органите на реда първо щяха да употребяват изцяло същинското си оръжие, а едвам по-късно щяха да пристъпят към установяването на това – кой и по какъв начин изживява пубертета си в центъра на огромния град.

Тази история е доста поучителна за всички, които в наши дни доста държат да се упражняват на тематика „ независимост на словото “. Не, това не е публицистика, това е опит за деформиране на действителността и опрощение за личните зависимости. Защото в историята с полицейския арест на хулиганстващите хлапаци има един воин, за който бТВ няма да ви опише, тъй като тази телевизия държи да ни прави очевидци на разпада на публичните връзки. Истинският воин не са мрънкащите посетители на Марчева, а този жител, който алармира на 112, макар сходни пропагандни похвати, които въпросният ефирен канал ползва по отношение на правоохранителните институции.

Иначе, на все по-намаляващия брой фенове на настоящите излъчвания и на „ Новините “ на бТВ в идните летни горещини, явно не им остава нищо друго, с изключение на да проявят още малко самообладание до септември. Тогава тогавашният информативен водач измежду малките екрани ще размени лобистите на хомосексуалните бракове и атакуващите доверието в полицията пубертети със спуснатите им от подмолните кръгове муцуни от „ Демократична България “, сполучливо иронизирана в обществените медии с прозвището „ Джендър България “.

Какво не е ясно? Ако Христо Иванов, Атанас Атанасов, Радан Кънев, Ивайло Пенчев, Иво Прокопиев от подсъдимата пейка и служебния му арбитър Лозан Панов не са заран, обед и вечер по бТВ, на тяхно място ще са джендъри, хулигани и Тафров. Той е повсеместен.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР