През октомври SOFIA LIVE CLUB започва най-дълго чакания музикален сезон

...
През октомври SOFIA LIVE CLUB започва най-дълго чакания музикален сезон
Коментари Харесай

Jeremy? и Ицо Хазарта дават старта на музикалния сезон в Sofia Live Club

През октомври SOFIA LIVE CLUB стартира най-дълго чакания музикален сезон за последното десетилетие. Заради ограниченията, въведени за ограничение разпространяването на COVID-19, клубът беше едно от заведенията, които трябваше да затворят порти за много дълго време, само че в този момент заниманията стартират отначало.

На 2-ри октомври, петък, една от най-успешните инди-рок модерни банди JEREMY? ще забие в столичния клуб. Българската тайфа, която звучи несравнимо с нито една друга, ще се качи на сцената, с цел да даде отговарящ старт на музикалния сезон за 2020/21 година. Специални посетители за вечерта ще са певицата ТОНИ и небезизвестното момче с рок енд рол душа – Свилен Ноев.

На сцената ще се качи и любимецът на дребни и огромни от огромния екран и миналогодишното издание на „ Гласът на България “, най-разпознаваемият басов глас на територията на България – Кирил Хаджиев – ТИНО.

" ИМАМЕ ЧОВЕК и за събота вечер ", предизвестяват от клуба. В събота, 3 октомври, ИЦО ХАЗАРТА ще раздруса подземието на НДК. Ненадминатият „ махленски “ стихотворец ще се качи на клубната сцена в компанията на HOMELESZ, балет Народоосвободителна въстаническа армия и DJ CASS, с цел да зарадва след дълга пауза почитателите си от столицата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР