През октомври нюзрумът на bTV обръща поглед към най-мащабния вот

...
През октомври нюзрумът на bTV обръща поглед към най-мащабния вот
Коментари Харесай

Битката за вота между личности, партии и идеи – в „Местните 2019“ на всички bTV платформи

През октомври нюзрумът на bTV обръща взор към най-мащабния избор в България - с най-важното за локалните избори в новините и настоящите излъчвания на bTV и bTV Radio, обществените мрежи, както и в специфична секция на btvnovinite.bg. Под мотото „ Местните 2019: Отново ти местиш! “ феновете ще станат очевидци на оспорвани диспути сред кандидатите за кметския стол в огромните градове, както и на изявленията с претендентите за доверието на гласоподавателите в студиата на Антон Хекимян, Светослав Иванов, Цветанка Ризова и Жени Марчева.

Разследвания, репортажи, социологически проучвания и реакции на зрителски сигнали – публицистите на bTV Media Group ще наблюдават и осведомят за всичко значимо, което може да окаже въздействие върху напредъка на локално равнище и живота на хората през идващите 4 години.

В дейната фаза на предизборната акция, редакцията на bTV Новините ще сложи специфичен фокус върху тематиката за нечистия въздух. Каква е връзката на чистотата на въздуха с проблемите на инфраструктурата, опазването на здравето, ръководството на отпадъците и локалната стопанска система? Зрителите ще се срещнат с мащабите на казуса в разнообразни обитаеми места и ще научат каква е визията на кандидатите за кметските постове за превъзмогването му.

Словесните борби за бъдещето на основни градове в страната започват при започване на октомври с изнесени диспути онлайн в ефира на „ Тази сутрин”. В конфликт на отзиви един против различен ще се изправят кандидат-кметовете с най-големи шансове за победа във вота (по данни на социологическите агенции) в Пловдив, Благоевград, Кърджали, Сливен, Плевен, Русе, Велико Търново и Варна. По време на дебатите те ще чуят и въпросите на хората в съответния регион, които ще бъдат задавани в специфични анкети на Facebook страницата на предаването. На 3 и 4 октомври, първи пред Антон Хекимян и феновете на най-гледания утринен блок в страната ще спорят борещите се за кметския пост в Пловдив и Благоевград.

В „ Лице в лице “, на горещия стол против Цветанка Ризова ще сядат кандидат-кметове от разнообразни градове, които се радват на най-високо доверие съгласно социологическите изследвания. Интересни срещи чакат и феновете на „ Тази събота и неделя “, където Жени Марчева ще интервюира кандидатите и част от техните фамилии. В неделните следобеди преди изборния 27 октомври, на въпросите на Светослав Иванов в студиото на „ 120 минути” ще отговорят водачите на листите за общински съветници в София от първите три партии по социологически данни.

Специално за слушателите на bTV Radio, всеки понеделник в авторското предаване „ Важното, казано на глас “ от 18 часа ще звучат диспути сред съществени кандидат-кметове и водачи на листи за общински съветници за градовете София, Русе, Велинград и Кърджали.

Предизборният маратон ще бъде главен акцент и в един от водещите новинарски уеб сайтове у нас – btvnovinite.bg, който ще обезпечава бърз достъп в действително време до всичко, което визира „ Местни избори 2019 “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР