През октомври миналата година Honda показа част от новата Honda

...
През октомври миналата година Honda показа част от новата Honda
Коментари Харесай

Официално: Най-наточената Honda Civic ще бъде представена следващия месец

През октомври предходната година Honda сподели част от новата Honda Civic Type R. Снимките на модела затрупан с камуфлаж бяха последвани даже от международна премиера при започване на годината по време на ревюто в Токио, само че още веднъж японската марка сподели модел затрупан с камуфлаж.
`Официално:

Сега от Honda са подготвени да покажат най-наточената Honda Civic в цялостния ѝ искра, а това ще стане през идващия месец. Новината бе доказана от шефа на марката за Австралия, който съобщи, че международната премиера ще се състои през месец юни. Все още не е оповестена публична дата за събитието, само че чакаме в околните дни от Honda да разпространят повече информация

. `Официално:

Очаква се новият Type R да употребява усъвършенствана версия на 2.0-литровия бензинов мотор, който се употребява при предходното потомство Civic. Мощността при него е 316 конски сили, само че упованията са тя да бъде увеличена при актуализирания модел. Това което от марката потвърдиха е съществуването на механична трансмисия, което зарадва огромна част от почитателите на модела.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР