През новия сезон разнообразието от качествени уеб продукции във излиза

...
През новия сезон разнообразието от качествени уеб продукции във излиза
Коментари Харесай

Нови световни уеб продукции тази есен във Vbox7.com

През новия сезон разнообразието от качествени уеб продукции във излиза отвън рамките на страната ни с премиерни международни сериали. След безспорния триумф на мексиканския трилър " Аз съм никой “, потребителите ще могат да гледат още особено селектирани непознати заглавия. Първото е комедийната новозеландска поредност, чийто дебют ще бъде на 10 септември във. Броени дни по-късно, на 13 септември , е стартът на различен хитов сериал – канадския.

С редица номинации и награди от едни от най-престижните фестивали за цифрови продукции в целия свят, комедията " Опасни секс игри " е освежаващо прецизен портрет на дамите и тяхната ежедневна битка да намерят любовта. Сюжетът на новозеландската уеб поредност се завърта към премеждията на четири приятелки -– почтената Алис (Холи Шърви), преобладаващата Вики (Луси Хеър), спокойната Грейс (Джес Холи Бейтс) и своенравната Зоуи (Джес Сайър). Героините се втурват с главата надолу в любовта, пристрастеността и всичко по средата, до момента в който претърпяват редица неуместни обстановки и редки триумфи. С откровени разговори и безподобен комизъм, сериалът обезпечено ще притегли вниманието на потребителите във Vbox7.com. Първият епизод на ще можете да гледате на 10 септември, а всяка нова порция комедийни обстановки ще бъде налична един път седмично в понеделник.
 Опасни секс игри NOVA
Драматично-комедийният е другото ново предложение за почитателите на уеб сериали. Канадската поредност разказва премеждията на две приятелки и едно бебе, които преследват свободата в пътешествието на живота си. Когато елементарен момичешки уикенд се трансформира в рискова конкуренция с наркобанда, две приятелки се пробват да дадат всичко от себе си, с цел да се измъкнат. Онова, което им дава сили, е потребността да защитят дребната Вайълет на задната седалка. Критиката дефинира сериала като „ невероятното комбиниране сред „ Телма и Луиз “ и „ Фарго “ “. В поредицата, печелила награди за сюжет, постановка и актьорска игра, своя дебют прави канадската YouTube звезда Джеси Вий. Премиерата на „ Бягство с Вайълет ” е на 13 септември във, а всяка седмица почитателите могат да чакат нов епизод.
 Бягство с Вайълет NOVA-->
Още международни уеб продукции ще създадат своя дебют във до края на годината, а до тогава - не пропускайте премиерните за България уеб продукции от 10 септември и от 13 септември.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР