През нощта в Северна България ще превалява слаб сняг, в

...
През нощта в Северна България ще превалява слаб сняг, в
Коментари Харесай

Утре ще бъде предимно облачно

През нощта в Северна България ще превалява слаб сняг, в югоизточните региони - слаб дъжд. Почти безшумно време. Минималните температури ще са най-вече сред 0° и 5°. В София - към 3°. Утре ще бъде най-вече облачно. В Западна и Централна България ще е без превалявания, а след обяд над югозападните региони от страната и облачността краткотрайно ще се раздра. На изток през целия ден ще превалява слаб дъжд. Ще духа слаб, в източните региони - до сдържан вятър от север-североизток. Дневните температури ще се покачат и оптималните ще са сред 3° и 8°, в София - към 7°.

В планините ще се задържи облачно, мъгливо и с превалявания от сняг, под към 1700 метра от дъжд. Ще духа слаб, по високите и открити елементи - сдържан вятър от южната четвърт. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 4°, на 2000 метра - към минус 1°.

По Черноморието ще бъде облачно и с превалявания от дъжд, по-значителни и на повече места по южното крайбрежие. Ще духа до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са 7° - 9°. Вълнението на морето ще бъде 2 - 3 бала. Температурата на морската вода е 12° - 14°.

Източник: Национален институт по метеорология и хидрология

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР