През нощта ще е предимно ясно и ще продължи да

...
През нощта ще е предимно ясно и ще продължи да
Коментари Харесай

Прогноза за времето - 15 януари

През нощта ще е най-вече ясно и ще продължи да духа сдържан, в Дунавската низина и Горнотракийската равнина - мощен северозападен вятър. Минималните температури ще са сред минус 4° и 1°, в София - 0°. Утре облачността ще е променлива, по високите елементи на планините ще превали слаб сняг. Ще духа най-вече сдържан северозападен вятър. Това излиза наяве от прогнозата на дежурния синоптик Виктория Клещанова от Национален институт по метеорология и хидрология.

Атмосферното налягане е близо до междинното за месеца и денем ще се увеличи. Максималните температури ще са сред 3° и 8°, в София - към 3°.

Над планините облачността ще е променлива. На места в масивите от Западна България ще превали слаб сняг. Ще духа мощен, по най-високите елементи до плевел северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към минус 1°, на 2000 метра - към минус 5°.

По Черноморието ще доминира слънчево време. Ще духа сдържан, по северното крайбрежие до мощен северозападен вятър. Максималните температури ще са 6°-8°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

На 15.01.2022 година Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 55 мин. и залязва в 17 ч. и 17 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 22 мин. Луната в София залязва в 6 ч. и 4 мин. и изгрява в 14 ч. и 54 мин. Фаза: три дни преди пълнолуние.

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР